Yv@n#54
"Hiányzik az adatvesztés elleni védelem."
?
Van benne shadow copy/system restore és backup szoffer is, szóval nem igazán tudom mire gondolsz. Az OSX time machine megoldásra? Azt ugye tudod, hogy ez win2003 szerverben jelent meg, és shadow copy néven fut, ergő spanyol viasz effektus 100%ban?
"Az OSX-ből nincs butított változat, így az az alap, hogy mindkettő rendszer esetén a teljesértékű csomaggal számolunk. Akár tetszik neked, akár nem, Vista esetén ez az Ultimate."
Ez ebben a formban tök jó, de ez esetben vegyük figyelembe azt is, hogy egy vista ultimate vállalati szolgáltatásainak töredékét sem tudja, így nem is említhető a kettő egy lapon.
Ja, hogy te nem használsz ilyen szolgáltatásokat. Nem gond, hisz mások meg video vágó szoftverrel vannak így. Én személy szerint utóljára kb 6 éve kelett valamit variáljak video vágóval kameráról, windows movie makerrel...hopp most látom csak ez van benne, szóval már ez az állítás sem állja meg a helyét. Gagyi cucc, de amint teljesértékűbb szofti lenne már jönne is a gazdasági versenyhivatal a vazelines vödörrel Redmondba :D
Ezért mondom hogy ezt sürgősen felejtsük el, mindkét géphez ott a feladatát maradéktalanul ellátó OS. Vicces, hogy mindíg oda lukad ki a vita amikor előkerül OSX/iPhone setén valami hiányosság, hogy ha egy adott funkció hiányzik az adott eszközből, akkor arra tulajdonképpen nincs is szükség, miközben a konkurens OS alatt egyből probléma 1-2 célszoftver hiánya(amikér nem mellesleg meg megbasznák MS-t mert visszaél a monopol helyzetével).
"13"-os gép ellen 13"-os gépet hozunk fel ellenfélként."
Ezért mondtam, hogy gyártótól függetlenül. Nem konkrétan neked szólt, de 13"os noti 300 rongy körül az számomra a nevetséges kategória. Számomra legalábbis ez az a szint, mint amikor egy mobiltelefon 150 rongy körül van beárazva...ne vicceljünk, az egy telefon, annyiból már komplett számítógépet lehet venni(mielőtt kitörne a balhé, nem az iPhone-ra gondoltam kizárólagosan. az is beleesik ebbe a kategóriába, de nem az egyedüli versenyző, nagyon sok társa van)