Vimánák, ősi asztronauták, elsüllyedt kontinensek, elpusztult civilizációk
  • raptor22
    #1089
    Ezt a kérdést csak kíváncsiságból dobtam fel, úgymond egy kétkedő szemszögéből is, jelzem nem ehhez a táborhoz tartozom.

    Hogy ha ez az Alex ennyire "képben" van, meg így kontakt ember meg úgy, tudja az egész történetet, azzal, hogy térképeket meg homályos fényképeket mutogat illetve mesél az élményeiről egy teljesen hétköznapi embert ezzel nem tud meggyőzni. Az embereknek ettől több kell, sokkolni kell őket. Ezt nyilván nem az esti híradóban fogja elérni ahol exkluzív interjút ad egy UFO. (Jelzem volt már tömegpánik egy fals infó alapján) Én hogy csinálnám? Hmm jó kérdés...ha abból indulok ki, hogy nagy haverságban vagyok az idegenekkel, akkor mondanám nekik, hogy na jöttök a nagy űrhajóitokkal és mint a Függetlenség napja c filmben odarepültük néhány ország fővárosa felé és felveszitek a kapcsolatot az emberkékkel. De ilyen nem fog megtörténni mert nem érdekük az idegenek és azoknak az embereknek sem akikkel 1ütt dolgoznak, hogy Józsi bácsi tudja h vannak UFO-k.

    Abban 1et értek veled, ha lenne ilyen bizonyítéka neki v másnak ami 100%-an bebizonyítja, hogy vannak földönkívüliek akkor ezek az emberek már rég nem élnének. Vagy pedig teljesen ellehetetlenítik ezeket az egyéneket, akik szembemennek a rendszerrel. Ez a 1xrű hétköznapi életben is előfordul, tapasztaltam én is.

    Nagy hirtelen ezek jutottak az eszembe, ha még eszembe jut vmi erről akkor leírom:)