| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Na, ez a helyzet kérem (micros tuttering probléma, továbbra is).
Sajna az MSI Afterburner (vagy Rivatuner?) cpu, gpu értékei nem látszódnak a képeken, de folyamatosan 100% körül dolgozik mind a két mag, a gpu 70-9x között.
Konfig:
E8400 3.0ghz, nincs oc, gyári minden
MSI GTX750 2GB ram gyári OC
4gb DDRII RAM
Játék:
rF2 demo, build 906 (decemberi kiadás talán?)
Pálya, autó:
Silverstone, Chevrolet Corvette
Low értékekkel:
High:
Tapasztalat:
Akármelyik részletességi szinten állítgatom a vSynceket, semmi észrevehető változás nincs. LOW beállítás esetén szépen fut a játék, 100 fps körül stabilan, minimum 90, max 130 körül. A gpu zöld hisztogramja sokszor nagyon meredek, egyenesen felfele törő csúcs, sajnos ezt nem sikerült jól észrevehetően rögzítenem. High beállításon szemmel láthatóan "ellaposodik" a zöld hisztogram, nem lesz olyan csúcsos. A lila cpu bigyó állandó, egyik beállítás változására sem reagál. Illetve high setnél olyan 50-60 fps-ek jönnek, olykor 70 felé kacsintva. És itt elő is jön a micro stuttering. Leszedtem a rfactor centralra feltöltött d3d9.dll-es hekket, amit ide is bemásoltam, de egyelőre nem találtam Neki helyet. Meg igazság szerint nem is a demoval szeretnék nyűglődni, de egyelőre nem telepítettem fel a "magos" verziót :)
Szóval ez a helyzet, nem tudom mit lehetne vele kezdeni. Bocsi ha csapongó az írás, ha valaki esetleg tud újfent segíteni, akkor igyekszem pontos adatokkal szolgálni. Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Csabesz6, 2015.01.05. 12:11:36