| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Lehet...az rF1t sokat faragtam egy időben, aztán feladtam..a sok szám lehetősége ott is adott volt, kijött egy Porsche cucc a játékhoz, az volt talán az első igényesebb mod. Belenéztem és a teljesítménygörbék köszönő viszonyban sem voltak a valóságossal, átírtam a megfelelő értékekre...és semmi nem változott.
..ahogy a Zonda cuccnál is mikor Juan és Ingy javították a benzintankot ami ha jól emlékszem két méterrel az autó mögött volt az első kiadásban.
...ha nem mondják...simán köröztél volna tovább, persze figyeltek mindenre, de én mint játékos simán körözgettem.
Utána már nézegettem felfüggesztéseket a szerkesztőben, és hihetetlen hülyeségeket is láttam, amik működtek a játékban(!!), holott azon a felfüggesztésen autó meg nem mozdult volna.
...
ezért aztán a sok szám nekem csak pont sok szám, ha a végeredmény nem autó.
egy csöppet sem tud elcsábítani hogy húvazz a barátnőm ciklusát is belelehet írni, az RBR működött, szvsz(!) sokkal jobban mint az rallyrF. ...és az AC hasonló cipőben jár.
Amiért nálam még fent van az rF2, az pont az hogy FWD szinten jól teljesít, sztem, talán, jobban is mint az AC. Ezért várom a Seat-t, és a Suzuki-t. De kiszedtem a játékból az összes egyéb hajtást, mert számomra csak a helyet foglalják.