| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
OK, valszeg a 7 eves procim es a 4GB DDR2 RAM nem az ajalnlott konfigok egyike:D De 64bit-en fut:P Amugy nekem nincs gondom (altalaban) a sebesseggel. Szerencsere az elelmosasok es a tukrozodesek nem izgatnak, azokat le tudom huzni, es a nativ monitor felbontas hanyagolasatol sem kapok labrazast;)
Procit es alaplapot (es persze hozza RAM-ot) tuti nem tudok cserelni ebben az evben. Legalabbis fizetesbol nem;) Pedig a RAM mostanaban necces, mert nem csak lassu es keves, hanem most mar hibauyzenettel indulnek el a cuccok, hogy keves (az rF2 is):/ Mukodik, de valszeg nem szerencses:)
A palya modolas meg megint plusz, sokat be sem tudok tolteni, a mostani cuccok mar elege zabanak a RAM-ot;)
Ami logikus. Amikor mar egy komolyabb telefon izmosabb mint a gepem, nem tudom mit izmozok:D Persze, ezek a telefonok dragabbak is, mint 6-7 eve a komplett gepem volt (185E), de az most mindegy:DDDD