| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Érdekes jelenségre lettem figyelmes, bár gondolom info hiánnyal vagyok megáldva.
Hogy lehet az, hogy amíg egy RACE07 alatti 60-70 fps teljesen játszható, folyamatos értéknek TŰNIK, addig rF2 alatt ez az érték majdhogynem játszhatatlan. Szemmel láthatóan szaggat a kép, pedig ugyanaz az érték számszerűsítve. A szemem csap be, vagy ez normális jelenség? Van rá gyógymód? Olyan 100fps felett tűnik teljesen folyamatosnak a képi világ, és játszható is. Persze csökkentve a részletességet (rF2) nő az fps. Érdekes módon, majdnem minden low+medium settel, HDR-el is szépen hoz 90-100 körüli értékeket. Offline, egy autóval. Ja és egyelőre csak a leguccsó demo verziót próbáltam.
A kérdés azért lett aktuális, mert a korábban felvázolt témám (vga vásárlás) kézzelfogható eredménnyel zárult, egy MSI GTX750 2GB OC személyében. Mellé egy E8400 3.0ghz. Szépen ki is hajtja a két kis csenevész magot a game, a kártya persze nem üzemel 100%-on, de a coreduo-tól nem is várom el. Ezzel a karival még kihúzom egy darabig, elégedett vagyok.
Szóval lényeg a lényeg, más is tapasztalt hasonlót fps ügyben? Köszi :)
Utoljára szerkesztette: Csabesz6, 2014.12.30. 01:12:27