| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
PacsutaTibi #9471 Na most akkor melyik Clio-ról is van szó?
Zolee te a "magyar" kupás clió (RS2 Cup) homológlapját kaptad meg. Nem? Az saját nemzeti homolog lap, nem is mennek már nagyon vele, jó hogy ideadták.
Imi! Hozzátok mi érkezik? Ez a régi vagy egy újabb RS3-as? Mert szerintem Zolee a régire gondolt. (Az újabb meg ugyebár van alapból Rfactor2be) Te meg valami újabbra, mert írod hogy 200-300db évente, a magyarból csak 40 volt ha jól emlékszem(vagy 30?).
RBR fizikákhoz elkezdtem gyűjtögetni a homológ lapokat, elég sok érdekességre bukkantam közbe pályaautós vonalon is.
Van nagyon pár homológ lapom régebbi F3as dallarákhoz, Formula Renalulthoz technikai leirások. De amit esetleg hasznosítani is lehet az a Seat. A seat sport honlapján megtalálható nagyon sok autóhoz, nagyon részletes 20 oldalas technikai leirások, futóműábrák, teljesítménygörbe stb. A 2. generációs Leonhoz Supercopa-hoz (ami itthon is ment) van homológ lap is felrakva.
Viszont van a 1.6T-s WTCC-s Leonról is egy nagyon részletes leírás, talán érdemes átolvasni azt is.
A magyar Clio-ra visszatérve, alig volt időm mostanság, nem hogy modolni, de egyáltalán játszani. Ha a letudtam a vizsgáimat, január vége felé megpróbálom, megszakérteni azt a modellt, textúra ügyileg, aztán tényleg csak pár apróság kell, meg egy ember aki betudja rakni.