• PacsutaTibi
    Igen több van, de azokhoz szép modellt találni nagyon nehéz. A Raceből át lehetne konvertálgatni, de az lehet már csúnya lenne valakinek.

(Amúgy ehhez a e90hez Race-es belső szebb lenne mint a Grid-es?)

A nagy többségnek mindig az új kell, lehet nem is tudják milyen jó kis versenyek voltak még 2002-2005 tájékán a 156osok, E46os Bömösök, Toledok, meg a Lacetti között. Nem beszélve a kisebb privát projektekről Hondák, Peugeot, Fordok csatáztak hátul.
    http://youtu.be/HfevPuTi07Y
    http://youtu.be/QjwUW-08yWQ

Nekem ez a 2005ös Focus a nagy kedvenc, de sokáig még olyan modell sem volt a neten, és más játékokba, aminek ilyen sima orra lett volna. Mindenütt a Focus ST volt, aminek keskenyebb orra van.

Érdekes hogy ugyebár a Race játékok a 2006-7es évadot dolgozzák fel. És bár 1-2 festés készült, senki sem fogott hozzá hogy egy 2003-4-5ös pakkot megcsináljon. Pl Andy Priaulx UK festését, vagy a szürke narancs gyári toledókat nem találni. (Kék moviestaros talán van)

Nem nagyon találok konkrét specifikációt a hivatalos lapon se, de egyes cikkekből, meg emlékeimből az rémlik hogy a CTCC is az S2000-es rendszeren alapszik, csak nagyobb aerodinamikai elemek lehetnek a kocsin, és amióta van ott is 1.6T annak a szűkítője és turbónyomása nagyobb mint a TC2T-s kocsiké. Ha ezeket is hozzávesszük kb dupla annyi TC2T-s kocsi van, vagy még több is.
    Eddig még futott ott néhány Lacetti,Cruze, meg Accord, a Ford, VW,Kia hármas mellett. De az idei évere ezek is kikoptak, átváltoztak. Honda már tavaly is egy Inspiraból épült. Idén viszont egy vadi új Civic Sedanból, amit a JAS épitett, szerintem nagyon szép lett. A Cruzok 5 ajtóssá változtak, Emellett, megjelent a Citroen C-Elysée, az új Kia K3S (korábban volt K2 és Forte is), a Focusból az elmúlt 3 évben 3 fajta volt (1 5ajtós, 2 sedan)
    Szóval így összeszámolgatva (ha ezt hozzávehetjük), akkor azért nem olyan nagy a két lista között a különbség.

Érdekes, hogy egyes modkészitők mindenféle kitalált TCC-ket csinálnak, S2000nek kinéző autókat építenek pl subaruból, micuból, aminek kb semmi köze a e/wtcchez, vagy pl új f30as bmwből, merciből, civic SIből, de pl egy Rikli-féle Civic FD-t meg senki nem csinált még. Pedig ahhoz is van letölthető utcai modell, amit átalakíthatnának, csak egy picit kitartóbban kell keresni, én pl találtam. Ha az meglenne akkor egy majdnem teljes idei ETCC mezőnyt meglehetne csinálni (s1600ba nincs saxo vts kasztni még).