| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Pedig jó lenne, ha végre teletömnék tartalommal az egész játékot, mert szerintem már sokaknak csak ez a visszataszító "erő".
Tegnap gondolkodtam ezen, hogy már némiképp nekem is kezd ilyen mod-undorom lenni. Szívesebben megyek azokkal az autókkal, amik gyárilag benne vannak a szoftverben, mint a házibarkács modokkal. Bár tény, hogy vannak azért minőségi modok is; ugyanakkor ezek mégiscsak az egész modpaletta 1%-át, ha kiteszik.
Lassan már az se érdekelne, ha nem valós autókat tolnának bele a játékba, hanem pl. úgy, mint ahogy az URD is csinálja: valós autókat modelleznek, de mégis változtatnak rajta egy picit, hogy ne kelljen a licenszért fizetni.
Én már azt várom, hogy végre valaki kiadjon egy rali/ralikrossz modot, autóval, pályával együtt. Nagyon kíváncsi lennék, hogy az rF2 mit tud ilyen téren...