| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
shiet #8870 Az a probléma, hogy ilyen szinten ahogy leírtad már nem tudok vele foglalkozni, ezért is nyitottam az eredeti topikot az ISI fórumon, mert elvileg ott olvassa el a legtöbb rF2-es játékos.
Az egészet idegességből kezdtem el :D, mert a hét elején vmelyik este próbáltam online játszani, és sehogysem jött össze, 8-ból 5 szerverre nem is tudtam csatlakozni különböző okokból, a maradék szervereken meg alig voltak vagy 5 perces versenyeket futottak, ami egy vicc.
Most még azt sem tudom, hogy azért nem jönnek az emberek, mert nem tudnak csatlakozni (ha vmelyikőtök megnézné az jó lenne), vagy azért mert szimplán nem érdekli őket.
Amúgy ha ez nem jön össze elképzelhető, hogy elkezdek vmi pub fun+ligaszerűséget, hogy heti 2-3 este 1-2 timeslotban (pl. itteni idő szerint 8-kor és 9-kor) 2-3-féle modokkal versenyezhessünk. Csak ez meg már olyan, amiből van kismillió.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.09. 11:41:43