• b-type
    meg még ami kikívánkozik, a sok autó az jó, de nem szimulálja a valóságot, az ember örül ha tud versenyezni valami technikával, és ahhoz azért bőven van autó. A valóságban sem lehet autót váltani csak úgy, mert nem tetszik.
    Milyen nagy öröm volt már egy saját festés is. :)
    Aztán ha moddal játszol akkor még jobb, pláne ha kapcsolat van a modkészítővel.
    egyszer leírtam erről a véleményem, azóta is így gondolom
    de senkit nem akarok átrángatni egy másik fórumra, ezért idemásolom:

"Sztem ez nagyon nehéz ügy, ....ha baltával faragod, és fájl szinten próbálod egységesíteni, lesznek zavaró dolgok. Nem egyforma kasztnik, forgáspontok, tengelytáv...nyomtáv ha jól tudom szabályozva van.
    Valójában az lenne a legjobb, ha mindenki elfogadná azt az autót amire a szezon előtti tesztek után lerakta a voksát, és jönnének fejlesztések a mod készítőitől.
    csoportban az erő, pl. a Ladások megegyeznek a főbb fejlesztési területben és azt mondanák, hogy dolgozni kellene a futóműm, akkor a fejlesztő kiadna egy csomagot a futóműre, a Citroen azt mondja hogy kevés az erő, akkor kapna egy motor upgrade-t. Így tovább aero..stb. Minden lehet kivéve ami külső beszállító, pl. gumi...azt minden csoportnak együtt kell meg szavaznia.
    ..és hogy ne legyen nagy ugrándozás, sosem valami nagy dolgot kell elképzelni, 2-5 lóerő, további állítási lehetőségek a futóműben, sok mindent lehet egy szezonban kétszer mondjuk...vagy a fene tudja :)
    De mindig lesz gyorsabb autó(!), sztem hosszabb távon fontosabb a mod fejlődése mint az egyéni eredmények.
    Egy liga olyan mint egy versenysorozat, áll egyéni célokból is, de áll olyan célokból, hogy népszerűsítés, versenyzői létszám megtartása-bővítése...és a legfontosabb, a sorozat alapja, a technika (játék/mod) fejlesztése, frissen tartása, új technikák alkalmazása...stb.
    Sztem hozzáállás kérdése az egész, és az egyén alárendelése...végső soron pedig ez egy virtuális dolog, ahol valóban az út a fontos nem a cél...a győzelem jó dolog, de az élvezetes verseny (a jó szórakozás) sokkal jobb."
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.07. 10:14:57