| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
sztem sem tragédia, egyfelől a sima autós játékok nem érdekelnek, megvettem a Grid Autosport-t is, mert azt hittem hogy na majd a karrier (toca feeling-t kerestem), de hiába fut jól, és néz ki jól, sz@r (elnézést akinek tetszik).
Megveszek sok autós játékot is, főleg a karrier miatt, de mind egy egyszerű összecsapott hangulattalan vacak, és persze au autókezelés is egy vacak.
sok ilyen 'kiszürkített' autósjátékom van a steamlistában.
Az rF2-re már igazából elég sok pálya van, és elég sok autó is, 9formula+gokart, 8 RWD, és 2 FWD, ez 19 gyári autó+quad. 16 gyári pálya.
Az AC még jobban áll.
Jelenleg a moddereknek elég nehéz dolguk lehet, mert nagyobbak lettek az igények grafika terén.
Sztem inkább egy hullámvölgyet élünk meg...egy időben nagyon felszaladt a szimesek és ligák száma, aztán most viszonylag kevesen vagyunk, és mások lettünk, nagyon hiányzik a középmezőny, és a felfejlődő kezdők...mindig is úgy gondoltam hogy a középmezőny a legfontosabb.
kell hogy legyen eleje, hogy legyen mihez mérni a teljesítményt, de valójában elől lenni nem túl jó, a legjobb ha egy jó középmezőny van, ahol lehet küzdeni.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.07. 09:54:54