• b-type
    Az utolsó mondatod a lényeg Alex, nem is értem miért kell már megint háromnegyed hozszólást az AC általad vélt dolgainak szentelni.
    Sztem én beeshetek, ahogy be is estem rF2-n online-ra és kb. uannyira voltam sikeres mint az AC-ban. Sem itt, sem ott nem váltom meg a világot rákészülés nélkül. Ez sztem nem jó érv.
    Akik pedig az AC-ban Ufo kategória az itt is az lenne, és az iRacing-ben is az..nem akarom a nevüket felemlegetni, mert te is tudod kik ők, és nem szeretném belecitálni őket a saját vitámba. Ez sztem nem jó érv.
    Sok szimes nyomja az AC-t, és megy vele bajnokság is, nálunk talán csak a GTR Masters, de nemzetközi szinten is több megy már most is.
    Ez sztem nem jó érv.
    ..és akkor van az hogy warez-ban tolják mert sajnálják a pénzt...lehet, legyen..nekem mindegy.

De sztem hagyni kéne az AC-t, nem annak a hátán kellene az rFactor 2-nek feltáplászkodnia, ez gy önálló szim, megy vele bajnokság is, oda kell fektetni az energiát nem azt sugallni hogy ide a komoly szimesek tartoznak, oda meg az akit a csillogás meg az olcsóság érdekel...mert ez hülyeség, ezt a DDR2-s rendszeremml és a 4-5 éves egymagos procimmal mondom, tökre nem azért játszom vele, mert csillog....olyat csak mások képein látok.

2012. január: AC jó lehet, de azért az rF előnyben lesz az időjárásával, és azzal, hogy addigra eléggé kész lesz már, az emberek ehhez szoktak meg etc. :)