| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Na próbáltam a Ferka 030-as verzióját (épp még időben) jó csak még mindig 2.04-et megyek erőlködés nélkül és sztem a seggének a súlypontja picit magas, mert nem csak hogy billeg hanem nagyon gyorsan teszi, lehet hogy a fast bumpot meg a reboundot felkéne tolni 1,5x re vagy 2 szeresre.
Kis off:
Időközben vettem egy PS3-at és GT6-ot hozzá, szerettem volna porig gyalázni hogy ilyen szar olyan szar, de sajnos nagyon kellemeset csalódtam benne, a fizikával semmi gond pláne az utcai gumi jól sikerült. Futómű is rendben van. Lézeres pályák, teljesen reálisak a buckák, bukkanók nincsenek túldimenzionálva. Grafika ahhoz képest hogy 8 éves a hardver teljesen rendben van nem sokkal rosszabb mint az AC. Ami hiányzik a FHD felbontás de nem bírná a vas
Ami sztem hiba,a hangok sajnos elég bödi és hogy nem lehet youtubera exportálni videót PS3-ról mert amúgy a HDMI szabvány HDCP védelméhez 50e ftnyi cucc kéne hogy az ember át tudja baszarintani(ez öreg hiba mert egy játékot a fan videók tudnak eladni).Szal az alábbi videó videókamerás mozifelvétel 
Józsinak külön ajánlom