| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nem tudom mitol fugg. De van lehetoseg a Particles reszt is modolni, egyelore ra sem neztem.
Sajnos csak erre, az "egyszeru" konvertalsasra is, napi 4-5 ora kellene, es legalabb 1-2 het. Es akkor meg a modelleket nem is piszkaltam.
Egyelore csak az aszfalttal es a realroad-dal tudtam foglalkozni, azon kivul meg minden rF1-style:P
A tukrozodeseket is gazdasagosra allitottam, az objektunoknak csak a negyede van benne, csak a nagyobb epiletek es nehany fa;)
Sajnos a 3DSimEd elegge korlatozott, lenyegeben csak konvertalasra jo. A tobb nyomvonalas palyaknal egyelore van egy kis fennakadas es fejtores, mert nem tudom mi legyen?:) Persze megoldhato, de eleg macera, ami ido, es ami nem nagyon van. Napi fe-legy oraba nem sokminden fer bele:/
Valahogy MAX-be kellene atpakolni az egeszet, de az elsore eleg durva ido mennyiseg. Ez a palya egyszeru, kulturaltan oszerakva, de meg igy is ~170 material van benne. Azokat egyenkent megkeresni, legyartani, beallitani eleg cumi:)
Foleg az egyeb barkacs konvert cuccoknal vagy forrasoknal, ahol a modellek es a materialok elnevezese nagyreszt sorszamozva 0-10000-ig van:DDD