| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
A tartalom eleg szubjektiv dolog, kinek mi tetszik. A darabszammal szerintem nincs gond, ha megnezed az oldalukat, egy atlag kezdo, dobozos jateknak megfelel az auto es palya darabszam.
Ez a progi (alapbol) inkabb az epitett versenyautokhoz van, a tartalom es a palyavalasztek is olyan. Openwheel-ben elvileg profi, a teljesen alaptol a csucskategoriaig minden benne van. De munltor szerintem irtam, minden tipusbol van benne ami kell.
OK, nincsenek benne alap utcai cuccok, es a mostanaban divatos markat/gepek sem (BMW, McLaren, Merci stb).
Persze nem lat(hat)unk bele a programok valodi tudasaba es mukodesebe, de tippem szerint az rF2 az iR-hez hasonlo szmitasokkal operal, vagyis eleg komoly. Nem azt mondom, hogy az AC komolytalan, de valszeg (egyelore) messze nem ennyire osszetett.
Pl. az rF2 mar szamol rugalmas kasztnit (csavarodas, tekeres, torzulas stb.), amit lehet nem erzunk, de akkor is ott van, valszeg nem egyszeru a dolog.
Hasonloan a tobbi programhoz, valszeg az rF2-nel sem mi vagyunk a vegcel, az igazi vegfelhasznalo, nem tolunk varjak hosszutavon az igazi bevetelt, komolyabb dolgokat is terveznek. Ezert szuksegesek ezek a funkciok.
De beepitik, ami nem egyszeru, es ezzel nem lehet hetente uj autokkal dobalozni.
Szerintem, ha globalisan nezem, nem ronda:D De ez ugyis szubjektiv;D
Az eves dij elhibazott lepes, de ebbe nem erdemes belemenni. Ha nem tolod online, es nem is tervezed, akkor neked ugy is mindegy:D