19779
  • Alexease
    Bahrain
  • Ulvar
    Valamit tud a srác...nagyon :)
  • Ingy2
    Pár hónapja láttam, besírtam a gyönyörtől, vissza adja a fiatalkori élményeket amikor még a közutat használtam versenypályának Minthogy a kevés lóerő gyakori mellékhatása a fék teljes mellőzése.
  • b-type
    off:
    Ez akkora hogy le a kalappal:
    http://www.youtube.com/watch?v=mBFjHjm0O5M#t=130
    Az arc 93'-s 685ezret gurult Citro' AX pucolt kasztnival de 52 darab gázolajos lóval ment 10 perc alatt Nord'-n.
    egy igazi hülye, se rövidnaci, bukótlan fej..hálózsák.
    a poén hogy kb. 9 percnél elkormol ez mellett a Nissan 350z mellett:
    http://www.youtube.com/watch?v=-kQ9aK7sJbk
    nagy ember
    on:
  • Szabi #7576

C6r_ZR1_2013_v098.rfcmp (a cars új modellezője csinálta ezt is :D)
  • b-type
    Ez egész jó, belső nézet lehetne jobb, de autózni vele elég jó érzés.
  • Toby0501
    Linket kértél, Linket kaptál. Zelda az a csajszi.
  • Ingy2
    Csak nem Zelda? Nehogy a kocsmát oldalba vizeld,da!?

Egyébként alapból Camaro párti vagyok beszabehu ha abból lenne kis csetepaté
  • Szabi #7572
    GSC_2012_VEHICLES_v0.99.rfcmp, igen :D
  • Alexease
    A modot mar toroltek:)
    Ez az a verzio, amiben 2 auto van (Chevy, Peugeot)?
  • Ulvar
    A lényeg hogy menjünk valamivel mert 2 éve csak állunk mint f**z a lakodalomban. Tegye mindenki félre azt ha most valamilyen problémája van a cuccal (ronda grafika, szar egy picit ez vagy az, most ez ne legyen fontos).

Nem kell egy embernek én segítek amiben tudok a szervezést illetően, csak ne lankadjon le a kedv mint az 50-es faszik nagy részénél action előtt az ágyban, ha ránéznek az asszonyra.

Először is kell egy szerver meg egy TS.
  • Ingy2
    Tenkjú :)
  • Szabi #7568
    Game Stock Cars 2012 v0.99 by PetraGTC

[MBTEAM] - [V0.52D] Londrina Game Stock Car
    [MBTEAM] - [0.52A] Floripa Game Stock Car
    [MBTEAM] - [V0.50F] Jerez De La Frontera
    [MBTEAM] - [V0.50A] Brasilia Game Stock Car
    [MBTEAM] - [V0.55K] Vanport Game Stock Car
    [MBTEAM] - [V0.60G] Interlagos Game Stock Car 2011
  • Toby0501
  • Ingy2
    link?
  • Szabi #7565
    van Game Stock Cars konvert is pályákkal együtt :D
  • Ingy2
    Sztem a BES-t is kikéne próbálni, nem tűnik annyira bugosnak.
    Lambo stipistop
  • Joke1RS
    Ez kész!!!
  • Joke1RS
    De én is azon vagyok, hogy kezdjünk gyári moddal- modokkal!
  • Joke1RS
    Ezért kell 1-2 teszt futam. Biztos, hogy vannak hibátlanul működő nem hivatalos modok, csak le kell csekkolni.
  • Ulvar
    Rohadjatok meg :DD. Amúgy az a vicces hogy mind 3 jó xDDD
  • Norbi1990
  • Ingy2
  • Szabi #7557
    vagy figyelemfelkeltőbb verzió :D
  • Szabi #7556
  • Ulvar
    Minden buherált nem hivatalos modnál alap dolog feltételezni azt, hogy bugos, és a számadatok rosszak. Lehet nem így van, de pont egy F1 modnál így lesz, akárki akármit mond, ugyanis nincsenek hivatalosan kiadott számadatok semmiről F1-nél. Tehát csak feltételezés lehet, ami már kamu. Minek menjen egy versenyezni kívánó szimulátoros ilyen moddal, amikor kupás bajnokságok tömkelegeit lehetne nyomatni a hivatalos modokkal, amelyeknek a fizikája valószínűleg ténylegesen valós értékek alapján lett elkészítve?

@Cselt, arra gondoltam, hogy csinálhatnánk felhívást minden nagyobb magyar közösségnél. Legyen az bármely társaság. Szépen mindenhova kitenni. Annyit kéne csak előre lecsekkolni, hogy dedikált szervert tudunk e csinálni úgy, vagy hasonlóképpen mint rFnél. Ha igen, akkor már csak random szerűen a felsorolt gyári autók egyikét kiválasztjuk, hozzá illő pályát keresünk és mehet a fun. Ha működik, akkor pedig lehetne bajnokságot is szervezni (ezt többféleképpen is elképzeltem már, de az hosszú).

Ha tudna valaki egy jó felhívásos képet csinálni FUN célra az jó lenne, mert minél hamarabb elkezdjük verbuválni rá az embereket annál jobb.
  • Norbi1990
    Mert alap móddal bajnokságot rendezni nem nagy kunszt, míg saját moddal már kihívás :D

Egyébként az FSR is rF2-vel fog menni, a Formula ISI autóval.
  • Ulvar
    én inkább előbb a gyári modokkal mennék, még azokkal se volt komoly bajnokság, akkor egy buherált moddal mi értelme lenne?
  • precise
    elvileg sompir akar indítani f1 bajnoksagot tegap olvastam facen

• Szabi #7551
    jéé, most válaszoltak, újra elindul offline
  • Alexease
    Nem szigoru osszehasonlitas, inkabb csak erdekesseg:)

• lac coo
    Nincs nekem bajom a piszkalgatassal, de akkor sincs auto, mit mondjak, ha nincs akkor nincs :)))) Fizika nekem mindketto nagyon jo, AC is RF is..........De ott azert mire megunom kicsit az egyik vasat, van helyette tiz amit valaszthatok.Meg nem bantam, hogy megvettem, talan kesobb lesz hozza tobb cucc ....azert oszinten, senki nem gondolta szerintem, hogy ennyi ido mulva meg mindig ilyen szegenyes lesz.
  • Alexease
    Ez nem az a program lesz, amihez a keszitok ket hetente tolnak majd autot:) Valszeg nem csak a licenszekkel van/lehet gond, hanem a "megepitesukkel" is.

Vannak hozza hasznalhato mod-ok (pl. a BES eleg jo; GT3 cuccok, Ferrari 458, Ferrari 430, Porsche 997, Merci SLS, BMW Z4, Audi R8, McLaren MP4, Gallardo, Nissan GTR), de hat az meg neked ronda lenne:DDDD

Igazabol neked az AC (lesz) a tokeletes (fizika, ffb, jatekmenet), ez akarmennyire is jo lesz, ez pure szim marad, piszkalos, allitgatos, maceras, idoigenyes.
  • Joke1RS
    Jó lenne már, ha megmozdulna valami, én biztos indulnék ezeken a versenyeken, de lehetőleg hátsókerekes legyen! A régi formula autók mind nagyon élvezetesek (beleértve a félkész GP79-et) ez az én örök kedvencem, még az rf1-ből, meg az életből. '79-ben Zeltwegben voltam életemben először F1 futamon.

De jók a GT autók is, meg a Megane, Jó lett a LeMans Mazda, van BMW M1 Procar, bár ezt még nem próbáltam, szóval van miből válogatni.

Ami viszont biztos: a most futó két Simco bajnokság után én nem indulok több rF1 versenyen. Az rF2 már bőven túlhaladta, sok élvezetet nem találok benne. Ha nem lesz bajnokság, inkább játszom AI-kal.
  • lac coo
    De mindenből egy az kevés, biztos van olyan ember akinek minden tetszik, mindent szeret, de én nem, így van két-három autó amit használok, de az meg már unalmas ....:)

Divatos márka nem érdekel, felőlem kamu autó is lehet ha jó, de az sincs ....

Ez nem trollkodás, nyilván én örülnék a legjobban, ha lenne cucc és tudnám naponta használni ..
  • Alexease
    A tartalom eleg szubjektiv dolog, kinek mi tetszik. A darabszammal szerintem nincs gond, ha megnezed az oldalukat, egy atlag kezdo, dobozos jateknak megfelel az auto es palya darabszam.
    Ez a progi (alapbol) inkabb az epitett versenyautokhoz van, a tartalom es a palyavalasztek is olyan. Openwheel-ben elvileg profi, a teljesen alaptol a csucskategoriaig minden benne van. De munltor szerintem irtam, minden tipusbol van benne ami kell.

OK, nincsenek benne alap utcai cuccok, es a mostanaban divatos markat/gepek sem (BMW, McLaren, Merci stb).

Persze nem lat(hat)unk bele a programok valodi tudasaba es mukodesebe, de tippem szerint az rF2 az iR-hez hasonlo szmitasokkal operal, vagyis eleg komoly. Nem azt mondom, hogy az AC komolytalan, de valszeg (egyelore) messze nem ennyire osszetett.

Pl. az rF2 mar szamol rugalmas kasztnit (csavarodas, tekeres, torzulas stb.), amit lehet nem erzunk, de akkor is ott van, valszeg nem egyszeru a dolog.

Hasonloan a tobbi programhoz, valszeg az rF2-nel sem mi vagyunk a vegcel, az igazi vegfelhasznalo, nem tolunk varjak hosszutavon az igazi bevetelt, komolyabb dolgokat is terveznek. Ezert szuksegesek ezek a funkciok.

De beepitik, ami nem egyszeru, es ezzel nem lehet hetente uj autokkal dobalozni.

Szerintem, ha globalisan nezem, nem ronda:D De ez ugyis szubjektiv;D

Az eves dij elhibazott lepes, de ebbe nem erdemes belemenni. Ha nem tolod online, es nem is tervezed, akkor neked ugy is mindegy:D
  • Szabi #7544
    "sok" autójuk van amit kiadhatnának, de ahogy a modderek se akarnak frissítésenként 60autót újra kijavítani és a kiadni, így az ISI se adott még ki minden autót

Kunosék elkészültek a látvánnyal stb. és abba már nagy változások nem lesznek, vagy ha van is.. akkor jönnek a gyorspecsek mert kiderül hogy az autók felét elrontották a frissitéssel :D
  • lac coo
    Alex, de bármilyen profi is az RF2 dinamikában, kb itt vége is az egésznek ....

Leginkább tartalom nincs, végiglapozgatom a sok ronda és érdektelen autót aztán uninstall....
    Nem tudom hogy van az ISI, mennyi a pénz, ember, akarat, nem is érdekel, az én dolgom annyi volt, hogy kifizettem ....
    De azért két havonta csak beleférne már egy-egy új autó, nem ? Még ha kitalált , már az is jó lenne .....nekem ez a legnagyobb gondom vele, unalmas mint a halál . Ennek fényében egyetértek azzal, hogy pofátlanság még éves díjat is kérni az ISI-nek ,a tényleg semmiért.....

szóval jelenleg fizika jó, AI jó, a grafika ronda, a minőséghez képest lassú is, tartalom meg rakás szar .... Dinamika van, szép meg jó, de eső kapásból használhatatlan ....
  • cselt
    Nem ígérek semmit, de egy funracet megpróbálok kicsikarni Emericoból.
  • Szabi #7541
    Simco-s próbafutamok voltak még a béta megjelenésekor, Tommy próbált szervert indítani nekünk, de akkor technikai okokból nem sikerült, talán érdemes lenne újra megpróbálni :)