rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem állítom, hogy fekete lyuk valami is, de amíg nincs kész senki nem áll neki semminek , márpedig ez ha így haladnak még két év mire kész lesz .... Vagy lehet már kész van, csak nem tudunk róla ...
Lényeg a lényeg: jelenleg gyakorlatilag nulla mod nulla pálya van még csak terv szinten is 😞(
Ha ez mind megvan, még ott van mindig az indokolatlanul magas gépigény, mondjuk low-on jól pörög, de úgy meg ronda mint a bûn ,élvezhetetlen 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kell egy 3ds max és el kell pötyörészni a shaderekkel (ha lesz végre mûködõ, és végleges pack), meg ha valaki veszi a fáradtságot akkor babrál a gumival és az animációval.
Gumira kíváncsi leszek hányan csinálják majd meg. Én a most õsszel levetett nyári gumijaimból egyet megtartottam az lesz a profil/keresztmetszet alapanyag. 😊
The Power of Dreams
Ezért kellene az ISInek gyárilag teletömni dolgokkal a DRÁGA játékukat, de hát szarnak ezek bele.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azert az rF1-nel a GTR/GTR2/GTL/RACE/SHIFT-to-rF1, foleg celprogrammal egyszerubb volt, mint most nullarol modellezni es fizikani. Az rF1 modok nagyreszet ezek a konvertek es variacioik adtak.
De ezzel nincs is gondom, mert nem lesz (talan) atlathatatlan a dolog, es ami megjelenik, annak a legnagyobb resze igenyes lesz. Talan jobban megbecsulik majd az emberek, mert erezhetoen tobb munka lesz a modok mogott.
Legyen kész, legyen végleges és akkor lesz értelme foglalkozni vele.
Nem tom hányszor kell még ezt leírni.
The Power of Dreams
Mig az rF1-hez fokozatmentesen a szartol a kitunoig voltak modok, ehhez csak lepcsozetes minosegben lesznek: szar/hasznalhato/jo/kivalo.
De legalabb nem lesz hozza 300+ Formula1 mod😉 Foleg nem decemberben, egy kovetkezo evi teljes szezon😄DDD
Pedig ezzel a gumival, el tudnék lenni jó sokáig egy WTCCC-vel, ütõs lenne !
Az emberek meg egy teljesen hivatalos, agyon liszenszelt, tartalmas, rendszeresen frissitett, fejlesztett es online szolgaltatasokat nyujto program tartalmaert sem szeretnek/akarnak fizetni.
Egy HistorX modert szivesen fizetnek (10–25$), de az kivitelezhetetlen (liszenszek).
Az rF2-hoz standalone homemade cuccokat lehetetlen lesz eladni.
egyelõre úgy néz ki ,aki csinál is valamit, az alfa-béta szintig jut aztán annyi, gondolom amiatt mert senki nem ért , tud semmit a új fizikáról ....És ugye csak félig kész játék, minden változhat ...
Bár ha így halad ISI, 5 év múlva se leszünk elõrébb 😄DD És hát nagyon így halad ...! 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Erre jön a válasz és szó szerint leugat, hogy kizárt hogy itt bármi féle hiba lenne és minden bizonnyal ÉN adtam meg rossz adatokat!!!
Eszem megáll, hogy képzelik ezt?
Természetesen nem segítettek semmit, csak leírták hogy balfasz vagyok.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
A frissítést teljesen logikus modon már a játékban kell megcsinálni 😊)))
Ket hivatalos van:
- ISI1045-v10-1960sWorldClassRacing.rfmod (~750MByte)
- ISI1045-v10-v11-1960sWorldClassRacing.rfmod (~180MByte)
Amúgy most mi van, letöltöttem az 1960 1.1-et, és ha már van olyan a Megane Trophy 1.1 is, de egyik sem látszik a mod managerben ....Pedig bemásoltam a package mappába ...
Illetve látok valami SRPL_1960 1.0 ás modot, nem engedi telepíteni ,mert kismillió dolog kell neki... Pl a Montecarlo 1.1 ... 😄DD Most vagy én vagyok hülye vagy nem tudom, de pont azért szedtem le, hogy az meglegyen 😊))
(Bakker, alig tudok gepelni, esetlen a kezem, a gyomrom meg mint valami emesztogodor vagy mosokonyha...)
Ha telepítek valami modot, akkor azt ki lehet pucolni utána a packages mappából ?
A palyaknal semmi nincs, amit mashova be lehetne huzni, kulon komponensnek.
Lazan lehetne palya_neve.rfcmp vagy .trk, es egy konyvtarba mind, csak file-onkent. Talan a betoltes igy gyorsabb lenne (foleg lemez toredezettseg, file olvasas miatt.
Az autoknal hasonlo a halyzet, ott max a hangokat lehet mashova hasznalni. Azok is mehettek volna 1 konyvtarba, file-kent.
Persze, igy lehet oket patch-elni, nem kell letolteni az egeszet ujra. De ugy sem realtime tolti, lenyegtelen. Raadasul 4-5 patch utan, egy csomo „duplikalt” file lesz, amit egymas utan olvas be, egyszeruen felulirogat, egy csomo ido es hely.
Szerintem nem gondoltak at😉
Mindegy letöltöm az 1.1 -es 1960-as cuccot, gondolom abban benne van ....
viszont az nagy szemétség hogy külön nyerészkedni akar és nem lehet gtr2höz is használni csak ha újra megveszem a gtr2es verziót is <#levele>#levele>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
(progi megvan, de telón még nem az igazi)
Darabig nem jöttem rá mi a fene kellhet még , mire rájöttem hogy jobbklikk ... 😄D
Montecarlo 1966 1.1-et honnan lehet szerezni, az kellene még a lolához ...?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
(vagy valamit félre értettem a régebbi hozzászólásaidban)
Raadasul mit varsz egy beta, szinte csak mod alapnak gyartott engine-tol, ami ha egyszer kesz lesz, akkor sem lesz igazan „kesz” se tartalmas😉
Most nem piszkalni akarlak, ez komoly, de foleg neked, egy Xbox-Forza utan egy ilyen PC-s barkacsba belevagni/befizetni, teljesen agyrem lehet😄 Meg az „igenytelen” kizarolag PC-s szimesek is kiakadnak neha az rF2-tol😊