| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nekem igazabol eddig is tetszett, mindig helyen kezeltem, igy nem volt vele kulonosebb bajom. De valoban, minden update utan egyre jobb (mukodes, fps, kezeles).
Lehet hogy nem olyan szep mint az AC, de az osszetettsege es a dinamizmusa miatt megis sokkal tobbet nyujt, meg latvanyra is. (OK, visszajatszast es photomode dolgokat ne akarjunk csinalgatni, de nem is arra van:P).
Valamelyik nap mentem versenyt: minimal idogyorsitas, szaraz de valtozo idojaras. Nincs 2 meter ami egyforma lenne kinezetre a palyan, minden valtozik, fenyek-arnyekok, folyamatosan a felhoarnyekok, ahogy szaporodnak vagy ritkulnak a felhok, teljesen mas a kornyek. Nehany kor erejeig beborult, "meleg volt es paras", a Silverstone-i hosszu egyenes veget alig lattam a "kodtol". A kovetkezo 2-3 korben szepen kitisztult.
Es ezt mindet elvileg szmaolja is (aszfalt, tapadas, hofokok, motor stb.)
Osszetettsegben egyelore verhetetlen.
Barmilyen szep az AC, az max egy nagyon jo es elvezetes szimes driving-game lesz.