• Danecay
    Nekem még mindig a fékezéssel vannak gondjaim, nehéz ugyanis kerékblokkolás nélkül megfékeznem az autókat. Próbáltam már féknyomást, fékerő eloszlást, a beállításokban fékezési görbét is állítani, de a helyzet sajnos nem sokat javult. Logitech Driving Force kormányom van, ezért gondoltam felkeményítem egy kicsit a fékem az ajánlott squashlabda módszerrel, ami tök jó is lett minden programmal kivéve az rF2-t ahol a problémámon nem sokat javított, igaz egyéb programoknál nem is igazán volt ilyen gondom, úgy mint rF Assetto Corsa, RACE07, de felsorolhatnám a legtöbb ismert szimulátort. A furcsa az, hogy ezt a jelenséget a talán még inkább szimulátor beállítottságú haverom is tapasztalja, akinek nem mellékesen pont ugyan olyan kormánya van mint nekem. Így joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon van e összefüggés a jelenség és a kormány típusa között!
    Összességében a fentebb leírt jelenség miatt amit nyakon önt a nem túl impozáns kinézet is, nekem egy egy próbálkozás és újabb buildek kipróbálása után, hamar alább hagy a lelkesedésem és teszem félre a játékot, sajnos. A kinézetet tekintve úgy gondolom, hogy az engine tudása ennél sokkal szebb megjelenítésre is képes lenne. Neme hiszem, hogy az AC-nál, sokkal nagyobb anyagi háttér állt volna rendelkezésre ennek kidolgozására, és az sem gondolom, hogy az összképnek bármilyen köze lenne a DX11-es megjelenítéshez a DX9-essel szemben. Egyszerűen ezen a téren az AC-s srácok ügyesebbek, kreatívabbak voltak.