| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
precise #7504 Szerintem már több minr egy éve ezt mondtam, hogy a modolós móka halott. Nem is csak azért ami most történik, mármint, hogy elszívják a moddereket a céget, erre egyébként nem is gondoltam.
A gond inkább az, hogy már nem elég leszórni egy út felületet ami körbe ér rádobni ugyanazt a 5x5-ös texturát, közepét kibélelni zöld textúrával, pár rázókő meg épület, minimális object és mehet a relase.
A mai szinten már ez kevés, az útfelületét is meg kell kicsit bolondítani huplikkal, többféle textúra, bejött a realroad is stb... 3-4 szeres meló ha nem több. Ezt már senki nem fogja előadni ingyen.
Pontosan nem is értem, hogy az ISI mit lát ebben a dologban. Fizessünk az online-ért éves díjat, de szervert nem igen ad hozzá mint mondjuk IR. Gondolom az ingyenesen érkező pályák/autók elfognak apadni idővel.
iR-ben ugye azért van az éves díj mert az tulajdonképpen a szerver díj, ilyet úgymond fizettünk LFS, néhány rF bajnokágban is. Ha tudna az ember offline ingyen körözni semmi gondom nem is volna velük.
AC, ők megmaradtak a régi oldskool történetnél. Egyszer fizess az alapért, meg majd DLC-kért is. Nem szaroznak előfizuval, hisz nem is adnak érte semmit.
rF2 meg kéri az éves díjat, mi meg gyártsunk nekik contentet meg még béreljünk is szerót ha bajnokságot akarunk. Szerencséjük, hogy jelenleg a RealRoad miatt élen járnak szimes szempontból, de elkéne gondolkodniuk az üzleti modellen.