• Danecay
    Mint írtam nem használom! Pedig a bejelentéstől számítva terveztem a megvételt, sőt ez volt anno az egyik legbiztosabb vásárlás, mígnem kipróbáltam az első publikus verziót. Az alapján úgy gondoltam, hogy talán jobb lenne megvárni a vásárlással a végleges változatot, amit ide a topicba is beírtam már rég. Az óta két dolog sem változott, ami miatt nem vettem meg. A véleményem és a meglátásom ezzel kapcsolatban, a játékból pedig az óta sem lett végleges verzió ami alapján dönteni tudnék, hogy jó e ez nekem vagy sem. Egy fejlesztő elképzeléseire, terveire, ígéreteire pedig nem hagyatkozom. Így utólag főleg azt vallom, hogy jól tettem, hogy nem vettem meg, mert kb akkor is annyit játszanék vele mint most, kb. semmit, úgy hogy benne van a pénzem.

De, hogy ismételten felhívjam a figyelmet, nem erről szólta mondanivalóm, hanem az ISI gusztustalan húzásáról, amin nem változtat semmit az a tény, hogy egy játékot megvásárló ember mondja, mint ahogyan sokan is mondják vagy sem. Attól a tény tény marad. Gyakorlatilag ezzel Te is egyet értesz, akkor viszont nem értem mi a vita tárgya és mi ez az akadékoskodás!