• Danecay

Nem, nem vettem meg mint ahogy írtam is, de közel sem erről van szó és nem ez volt a leírtak mondanivalója, de szerintem ez evidens. Azt, hogy napi szinten tolom e a tört verzióval? Nem! Pedig általában le szoktam tölteni az aktuális build-eket kíváncsiságból, de számomra a mechanikus tapadás hiánya és a nálam állandóan blokkoló fékek elég illúzió rombolóak, így lelkesedésem hamar alább szokott szállni, így egy pár kör próba után, max. a következő build kerül legközelebb elindításra, de mostanában még ez is elmaradt.

Akkor ajánlom olvass bele a lentebb linkelt hivatalos fórumba, ahol pont az általam leírtak miatt megy a "lázongás"

Ehhez még csak jóstehetségnek sem kell lenni! Mondj egy ilyen vagy hasonló koncepcióban készülő játékot, ami úgy, abban a formában, a beígért határidőre a kellő minőségben és tartalommal elkészült! Általában években mérhető a megjelenés csúszása és még akkor sem a teljes értékű játékot kapja az ember.

Nem akarok megbántani senkit, de véleményem szerint az, hogy mindent úgy kell elfogadni ahogy tálalják, és bólogatni, sőt helyeselni mindenre amivel a fejlesztő vagy kiadó eteti az embert nagyfokú elvakultságra és naivitásra vall. Az rF2 esetében is az első kiadást követően elfogadható volt minden hiba mert ALPHA verziós volt, amivel persze nem is lenne gond! Majd jött a BETA ahol szintén ez volt a helyzet, majd egyik percről a másikra, minden bejelentés nélkül, mondhatni sunyiban lekerült a BETA jelző a játékról, miközben égbekiáltó változások nem történtek csak ugyan olyan hibajavítások mint addig is, és mindenki csak vakarta a fejét, hogy most mi van. Közben, vagy még hamarabb elkezdtek ketyegni és lejárni az online licence idők, úgy hogy még normális közösségek és ligák sem alakultak a játék körül, így könnyen meglehet, hogy sokan a nélkül estek el a megvásárolt játék online jogától, hogy azt érdemben kipróbálhatták volna, mire az ISI odalöki, hogy vegyél LIFETIME licence-t (kis köcsög) ha akarsz valamit!
    Persze szerintetek ezzel semmi baj nincs, mert már nem az ALPHA és BETA jelzőkkel van felvértezve a játék, hanem a FOLYAMATOSAN FEJLŐDŐ-vel. Hát így már mindjárt más, és mindjárt elfogadható a dolog, ráadásul még egy szimulátorról is van szó, akkor minden rendben!
    Pont én vagyok az akinek nem lenne oka "lázadozni", lévén meg sem vettem, de lehet pont ezért tudom objektívebben látni a dolgokat az egyes esetlegesen elfogult vásárlókkal szemben, akik pénzt adtak érte, és próbálják legalább azt értékelni amit kaptak. Persze ettől eltekintve z ISI üzletpolitikája egy hányinger!