• b-type
    Az nem gáz ha ronda a demo, arra az megoldás ha megveszed
    A teljes játék szép...nekem legalábbis, aztán ki tudja ki mit tart annak.
    Én nem is pöcsöltem, tudtam hogy előbb vagy utóbb úgy is megveszem, akkor meg tök mindegy. Nem fut a legjobban persze, de ahogy írtam kihagyni nem tudom/fogom.

Egyedül az idegesít, de az nagyon, hogy ellenkormányzás után átcsapásnál egyszerűen túl sok az FFB, szeretem ha erős, mindkét autóm szervótlan :), de átcsapásnál jobban elkönnyül a kormány, kivéve Golf-nál mert ott 'aláfordulhat' a hajtott kerék lejtőn.
    Ellenkormányzok megmég, aztán sok oké, van ilyen, betapad-átcsap, én meg egyszerűen képtelen vagyok olyan gyorsan tekerni mint kellene.
    ...persze nagy átcsapásokat az életben sem egyszerű fogni, nem is kell.....de a kicsik is kemények, és aztán ebből lesz hogy kívülről nézve végiglóbálom az autót a kigyors utáni egyenesen, közbe meg csak mindenkit tarolok le hajszál híján :)
    A nagyobb kormány:kerékelfordulás arány is addig jó, amíg csak ellenkormányozni kell...de átcsapásnál 680°-nál olyat tekerek, ..benne a teljes hátammal, hogy sír a kormány.
    ...és nem veszem lejjebb, mert az sem tetszik .

Ezzel együtt piszkosul élvezem, szal egy pillanatig nem bántam meg, jobb mint az előd egyértelműen, márpedig azt is megjelenéstől használtam sok örömmel.