• Alexease
    Nordschleife (from SHIFT, THX!:P)

Nem volt idom vele foglalkozni, reggel a realroad-ot csinaltam meg, az idomero alatt a bejelentkezo kepeket (mintha annyira fontos lenne:D).

Eredetileg csak Ingy-nek keszult volna egy gyors konvert, hogy tudjon korozni:P Igy ez NEM modding palya es NEM IS rendes konvert.

Autozni sem volt idom, igy nem mentem meg rajta(!), vagyis barmi tortenhet barhol (elakadas egy faban, bezuhanas egy lyukba, krater-szeru katyuk, es hasonlo budapest szintu kozuti tortenesek:D

Van nehany ismert problema, hiba es hianyossag, de attol meg mukodnie kell:
    - a realroad objecttekhez tartoznak sajnos olyanok is, ami nem kellene, nem tudtam leszedni, nem shadereztem (meg) fel oket, igy szep sarga szinben pompaznak:D
    - az osszes aszfalt rajz rossz volt, bugos es/vagy Shift gagyi, azokat leszedtem
    - az ujtexturak amiket csinaltam a realroadhoz, nincsenek kidolgozva, csak mukodnek:P
    - nem teszteltem az AI-t, de a palyan korbement
    - nem csinaltam hozza normalisat, de csatoltam egy alap HDR profilt (nem kotelezo)
    - idojaras scriptet sem csinaltam, az alapbeallitasok vannak, lehet szabadon allitgatni:P
    - esoben aszfalt tukrozodes nincs (csak a felho es auto), a palyan talalhato objcteket egyenkent, csoportonkent (LOD) kellene felvinni. Nem volt idom es egy kis technikai akadaly is van:)
    - stb.

Nordschleife_Shift-v010.rfcmp (65.2 MB)