| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nord jelentes;)
Megcsinaltam a RealRoad-ot, elvileg mukodik. A tukrozodes meg fake, mert egyenkent kell osszeszedni az objecteket, manualisan, szoveges file-ba, hogy mi tukrozodjon az aszfalton, az most nem fer bele az idobe;D
Kicsit optimalizaltam (butitottam:P) az arnyekokon, hogy fusson az en gepemen is (
), most a 60-at viszi. Bar meg egy centit nem mentem rajta, csak az AI-t kuldtem korbe:)
Meg kismillio hiba lehet rajta, vegig kellene setalni a palyan korbenezni. De mivel autoval szaguldva is 7-8 perc, nezelodve 1-2 ora;D
Meg amit eszreveszek azt megcsinalom, aztan kiteszem, es akinek van ideje tesztelheti:D
Kepek, sok lesz, elore elnezest:D
DevKit-ben keszultek a kepek, kozepes beallitasokkal, nincsenek bekapcsolva a felhok, az elelmosasok, az arnyekblur se semmi. Nem birja a gepem:)
(Raadasul valami bugos vagy lassu a gepemen, az F12-re [screenshot) kicsit befagy, es csinal 30-40 kepet sorozatban:DDDD laza 400 kepbol kellett kivalogatnom ezt a nehanyat:D)