• Alexease
    Majd azert ranezek;)
    CARS-t kibontottam, de mar annyira masvilag, hogy hasznalhatatlan. Ahhoz mar nagyon programozni kellene.

Megvan a Ferrari cucc is, igaz, mar uninstalltam, az talan meg SHIFT2-szeru rendszer. Ranezek, mi johet ki belole;)

Sajnos nullarol palyat epiteni total nincs idom. Foleg az „ismeretlen” es felkesz rF2-hoz.
    A konvertek meg OK, de ott is nagyon sok ami rF2 rendszerhez szinte hasznalhatatlan. Mas engine-bol kicsit halalos (teljesen mas minden, csak a csupasz modell hasznalhato). A BTB es egyeb korabbi gyors konvert palyak ismet szinte hasznalhatatlanok.

Pontosabban, mindent at lehet tenni rF2-be (neha eleg gyorsan), de az igazi ujdonsag, a realroad mar maceras.

A RR-hoz kulonallo, minnel hosszabb, egybefuggo, sajat materiallal rendelkezo ut resz kell. regen sose modelleztek igy, a legjobb esetben is egyben huztak ki az utat, a kerekvetot, a palyaszelet, keritest es a kulso reszeket. Ez meg szetbonthato, de sokszor a materialokban is hatalmas kaosz van.

Az SRW palyak meg ugy ahogy jok, azokon gondolkodom...

Most paul Ricard-ot piszkaom neha, szeretem azt a palyat.
    Szerencsere nullarol modellezett verziio van belole, igy eleg korrekt. Persze ezzel is vannak gondok: ugyanugy egyben volt sokminden (de legalabb csoportonkent elnevezve), es hosszabban 2 meteres material szakaszokbol alla palya:D
    Mar szetbontottam, talan jo lesz, de ilyenkor elvesz az osszes instance resz, es meg egy ilyen regi, mondjuk lowpoly palya is mint ez, laza 1174db objectbol all:D

Persze csak shaderek, instance, texturak, realroad, modellezes kiazart, nem tudom MAX-be behuzni.