| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Majd ha bedoglik (neked is:P) a Citroen-edben a kormanyszervo, akkor azonnal erezni fogod az „ffb-t”:) En C3-sal maszkaltam, abban neha ki-bekapcsolgatott, van kulonbseg. Volt amikor megalltam, mert azt hittem deffektes valamelyik gumi:D
Vagy rongyolj at 50-nel egy fekvorendoron:DDD
A „fő ffb” a kozepretartas, az mindenben van menetkozben, csak a szervo szinte lenullazza a dolgot.
A masik „ffb” a gumik ellenalasa, az folyamatosan valtozik.
De utcai autot es tempot nem erdemes osszehasonlitani ezekkel. Foleg hogy a felfuggesztesgeometria es a -kemenyseg is teljesen mas.
De a kormanyattetel sem mindegy, a jatekban fele/negyed annyit forgatsz a kormayon, igy az erok is azon a reszen oszlanak el.
Sokat szamit a kerek geometria is (kerek doles, szettartas, utanfutas). Az utcai eleg natur, de ha szetallitgatnad hogy versenyre legyen jo, nehany szaz kilometeres gumi elettartammal, akkor megint mas lenne az erzes:)