| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Köszi a választ. Ilyen aspektusból közelítem meg én is a játékot. Jó dolog ez a dinamizmus és hatalmas plusz élményt nyújt az érzés, ahogy körről körre többet enged az autó és persze a pálya, csak merni kell bevállalni :)
Az aútó kitörésével kapcsolatban pedig, mivel nem vagyok valami jó SETUP-oló, töltöttem le beállítást, és érdekes módon a leírásában szerepelt az, hogy az autó toleránsabb a féktávokon általa, és hát mivel más is érzi az autók ilyen jellegű érzékenységét, kérdeztem meg, hogy ezzel mi a helyzet. Én is gondoltam a különböző üzemi hőfokok meg nem létére, de azért több kör után ennek már nem szabadna problémát okoznia.
A grafikával kapcsolatban pedig a véleményem az, hogy csúnyának nem nevezném, ellenben szépnek sem. Tudom, hogy lerágott csont, de a 8 éves rF1-hez képest csekély előrelépés csak, és azt a meglátást sem osztom, hogy egy szimulátornak nem kell szépnek lennie. Tény, hogy nem ez az elsődleges célja de attól még nem hátrány ha szép is, sőt. Maradjunk abban, hogy elfogadható :) Az említett SweetFX, amit ha esetleg nem ismernél, egy univerzális komplex post process proginak nevezhető eszköz, ami elhanyagolható FPS szám (1-2 FPS) esés mellett képest némi grafikai pluszt adni, valamint jótékonyan ápolni és eltakarni :) Ilyen még pl.a FXAA Toolis, bár ezt még nem próbáltam. Ha már van, miért nem használnám? Mondjuk ezt a HDR profilt sem értem igazán. Jó hogy vannak a pályákhoz napszak és időjárás függő HDR profilok, de nehogy már nekem kelljen betöltögetnem mindig szituációtól függően!