| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hi!
Tudom, hogy nem a leghelyénvalóbb a kérdés, de álláspontom szerint félkész szoftvert nem veszek. Azért írom ezt mert sikerült beszereznem a 198-as build virágbolti verzióját és némi grafikai tunningnak szeretném alávetni kíváncsiságból a SweetFX segítségével, de eddig sikertelenül. Másoltam már leírás szerint a játék gyökerébe, a d3d9.dll kivételével amit a CORE mappába kell tenni, másoltam már minden a gyökérbe, és a CORE mappába is de nem igazán akarja az igazságot. Egyik esetben ugyan mintha reagálna valamit a Scroll Lock vagy a Pause gomb megnyomására mert egy pillanatra megakad a kép de nem változik semmi. Ötlet esetleg?
Lenne még számos kérdésem köszönhetően annak, hogy nem volt alkalmam végigkísérni a játék fejlődését, így nem tudom, mi változott, vagy mi fog még, mi az ami természetes és mi az ami nem és változni fog. Ilyen kérdés pl. hogy miért van és mennyire természetes az autók kitörése finoman történő fékezés ellenére is. Már visszábbvettem a fékerőt, de így is csak lábújjheggyel merem meglassítani a járgányt mert egy óvatlanabb megmozdulás és máris blokkolnak a kerekek aminek többnyire megpördülés a vége, az eddig kipróbált kategóriáktól függetlenül.
De kérdezhetném, hogy miért olyan halk a spotter hogy szinte nem is hallom, csak azt, hogy a háttérben van valami motyogás, de lehet, hogy csak én vagyok béna és nem találom az erre vonatkozó beállítást, mint ahogyan az FFB erősségére vonatkozót sem :)
Remélem nem zaklattam fel nagyon az itt fórumozókat! :)