| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Igen, az iR-nel volt.
Nem olvastam a topic-ot, most se idom se kedvem hozza;)
De jogosan haboroghatnak (bar meg junius messze van). Az iR-rel felesleges hasonlitgatnia, mert ott az ember kap egy atom biztosan jol mukodo cuccot, es „napra pontosan” 3 havonta egy nagyobb update-et. Az mit az iR beletesz az update-be, az elvileg 100%-osan mukodik. Persze ott is vannak bug-ok – az mindenhol van –, de aranyaban nagyon keves, es probaljak minnel gyorsabban javitani (nem hetek/honapok, hanem napok).
Pl. A Lotus-t elovetelbe adtak, nem talaltak eleg jonak (OK, nem a felhasznalok!), igy nem jelentettek meg, a penzt visszafizettek, es ha megjelenik valamikor, mindenki aki korabban elofizetett ra ingyen megkapja.
Es ez csak 1 auto, meg ha 10$, akkor is.
Az rF2-vel az a gond, ha azt mondjak ra hogy kesz van, de meg sem az igazi, foleg a modolasi resze, akkor alapjaban hasznalhatatlan az egesz, mert normalis tartalom hianyaban nem sok ertelme van;) Bar az rF2-hoz vannak/lesznek gyari tartalmak, de igazabol modolasi alap, mindenki arra keszult(t).
De az eves 12$-nyi online hasznaltati dij is erosen kerdeses, mert a mai napig nem tudom, hogy mit ad ezert az ISI?! Valszeg leirtak mar, csak nem olvastam utana;)
De ugy vagyok mar vele, hogy annyira nem izgat, mert mar olyan regen megvettem, raadasul a lifetime liszenszet, hogy igazabol mindegy, mar nem faj:) Foleg, hogy azota 1 masodpercet sem mentem online;D Bar offline sem sokat:P