19779
  • Alexease
    Az utolso info alapjan juniusban lesz vegleges. Celkituzest nem olvastam, gondolom ami addigra elkeszul, az lesz a kesz allapot;) Utana ritkabbnan de nagyobb update-eket adnak majd.
  • Ulvar
    Mi a helyzet a gémmel? Lehet már tudni az ISI részéről? Kiadás végre vagy valami...? Olvasgattam a topicot de semmi updatet nem szedtem le, tudni akarom hogy 1 év béta után hova jutott a játék.
  • Alexease
  • zoliapu
    Ahhoz képest mióta megy már a béta, sztem rég kiadhatták volna.
  • lac coo
    Múltkor hiányoltam Lienz-t, most olvasom HSW-n, hogy elkezdte csinálni az ember .
    Az zsivány lesz Clióval !
  • Alexease
    Biztos olyan ceg veszi meg, aki hatulrol tologatos jatekot csinal, oda nem kell szelvedo:DDD
  • lac coo
    És pl az ablaktörlő, vagy a szélvédő stb is azért ilyen mert így lehet eladni ? :)))
  • Alexease
    Ez es a hasonlo funkciok (pl. flashback),elsosorban nem azert kellenek bele, hogy neked jo legyen (:D), hanem azert, mert ha valamelyik ceg liszenszeli az engine-t, akkor minnel osszetettebb jatekot tudjanak faragni belole.
  • lac coo
    Igen, pont erre gondoltam, ez nagyon hiányzott :)))
    Más gond úgy sincs vele ...
  • bardocz
    Igen, de ezt oldja meg a program úgy, hogy egyszer beállítom a kormányt.
  • Totti5
    Különböző kategóriák, forma, GT, szária autók más körmányszöggel mennek.

Szerencsére a Fanatecen a kormányról lehet ezeket állítani akármikor.

Gondolom én, aztán lehet másról van szó.

+ az FFBt is midig az adott autóhoz állítottam, mert adott értéken egy Forma autónál erősebb volt a merev felfügg miatt, mint egy puhább kasznis autónál.
  • Alexease
    rfactor-2-dev-interview-resume-from-replay
  • Zsoltee_a_bator
    Mi ertelme van az autohoz rendelt kormanyszognek? Es miert default egyaltalan?

Aki ezt hasznalja, minden autohoz atkonfiguralja a kormanyat verseny elott?
  • lac coo
    Mit tudom én mit kapcsoltam már :))))
    Nem értem miért nem lehet olyan mint Iracing , NKP... egyszer beállítom és annyi, onnantól minden autóhoz úgy megy ahogy kell .
  • Alexease
    Mellette kikapcsoltad, hogy ne legyen az autohoz rendelve a kormanyszog?:)
  • lac coo
    Javítok: egy autóban sem működik nálam, valaki mintha azt mondta volna, hogy elég azt piszkálni nem kell driverben az adott autóhoz állítani. Valamit elállítottam volna :)) Vagy mi a tökömet nézek be megint ? :))
  • lac coo
    És az miért van , hogy Barbernél hiába állítom 400 fokra mindenhogy 900 fokon működik a játékban ...

Én nagyon nem értem ezt a kótvány szart ...
  • lac coo
    Hát azért annyira nem erős, eddig 80 %-on volt, de most megnéztem 60-on ott is ezt csinálja ...
    Majd túrok valamit ffb-ben, meg driverben ....
  • buch
    Ha túl erősre van véve játékon belül az ffb (alapérék 100), autóba kerülésnél mindíg kis "feszültség" alatt van a kormány, nem pont ott áll ahol a kerekek.
    Ez elindítja abba az irányba ahol lennie kéne(mm-ekről van szó), de mivel a túl erős ffb miatt ezen a ponton túllendül, a másik irányba kezd feszülni ami újra visszadobja. Ez erősödik fel. Ha be tudod állítani a kormányt a kilengés közepére ott van egy pont ahol a kormányra nem hat erő, itt meg is áll. Ez a jelenség minden játéknál előjön, ahol elég erős az ffb, ha nem álló helyzetben akkor nagy sebességnél, egyenes futásban. NEM hiba, a motorral való szimulálás sajátja.
    Nyilván kormány függőnálam 40-es erősség bőven megteszi, nagy utánfutással főleg.
  • Debilon
    nálam nem volt ilyen, DFGT-m van
  • lac coo
    De első lépésként jó lenne tudnom, hogy ez valami egyedi probléma, vagy másnál is van , vagyis ez most ilyen, ne foglalkozzak vele ? :)
  • bardocz
    Hát az álló helyben mozgó kormány mégis mi, ha nem hiba? :DDD
  • Gerdai
    Ez a jelenség az rF1-ben is van néha. De ez nem hiba.
  • lac coo
    FFB...

Csak zavar az az idétlen belerántás a sima betonon. Másnak is olyan,. hogy állóhelyben is rángatja oda-vissza a kormányt az ffb ? Clio, elég erősre állított ffb .Állok a rajtnál és elnegedem a G27-et, és megy megállás nélkül jobbra-ballra kb 30 fokokat ...

PRL-ben hol lehet piszkálni a gumi súrlódását vagy mi az, ami pl álló helyben a legerősebb, ellenállás vagy mi ... ?
  • Gerdai
    Letöltötte valaki mostanában az ISI oldaláról az rF1-et mostanában? Kivették az eredeti F1-es BMW Saubert belőle és sokkal rondábbat raktak bele. A Lite verziót is megpiszkálták.
  • Alexease
    Igen, az iR-nel volt.

Nem olvastam a topic-ot, most se idom se kedvem hozza;)
    De jogosan haboroghatnak (bar meg junius messze van). Az iR-rel felesleges hasonlitgatnia, mert ott az ember kap egy atom biztosan jol mukodo cuccot, es „napra pontosan” 3 havonta egy nagyobb update-et. Az mit az iR beletesz az update-be, az elvileg 100%-osan mukodik. Persze ott is vannak bug-ok – az mindenhol van –, de aranyaban nagyon keves, es probaljak minnel gyorsabban javitani (nem hetek/honapok, hanem napok).

Pl. A Lotus-t elovetelbe adtak, nem talaltak eleg jonak (OK, nem a felhasznalok!), igy nem jelentettek meg, a penzt visszafizettek, es ha megjelenik valamikor, mindenki aki korabban elofizetett ra ingyen megkapja.
    Es ez csak 1 auto, meg ha 10$, akkor is.

Az rF2-vel az a gond, ha azt mondjak ra hogy kesz van, de meg sem az igazi, foleg a modolasi resze, akkor alapjaban hasznalhatatlan az egesz, mert normalis tartalom hianyaban nem sok ertelme van;) Bar az rF2-hoz vannak/lesznek gyari tartalmak, de igazabol modolasi alap, mindenki arra keszult(t).

De az eves 12$-nyi online hasznaltati dij is erosen kerdeses, mert a mai napig nem tudom, hogy mit ad ezert az ISI?! Valszeg leirtak mar, csak nem olvastam utana;)

De ugy vagyok mar vele, hogy annyira nem izgat, mert mar olyan regen megvettem, raadasul a lifetime liszenszet, hogy igazabol mindegy, mar nem faj:) Foleg, hogy azota 1 masodpercet sem mentem online;D Bar offline sem sokat:P
  • Debilon
    megy is a vita amit eddig elolvastam, hogy most akkor mi van..

Wheatley ugye mondja, (ahogy kivettem a szavaiból szegényes angolommal) hogy közel már a finis, ezért történt minden

ellenben említik neki a hiányosságokat, de Ő ezt a kérdést máshogy látja és (ha jól tusom előttte az IR-nél volt), emlegeti az "előző munkahelyét" ahol a menet közbeni kisebb/nagyobb updatekre esküsznek

úgyhogy szerintem júniusban azt mondják hogy aki bújt aki nem itt az 1.0, aztán később majd IR szerűen jönnek a kisebb/nagyobb update-k
  • Alexease
    Ezt nem lattam;)
    De jobb lenne egy kulon resz az ilyen fontosabb topic-nak, valami hirek es bejelentesek neven, mert azt lehetne latni, hogy hivatalos, valami fontos, ertelmes.

Csak atszaladtam rajta, de ebbol most az jott le, hogy juniusra tervezik a vegleges verziot, igy 2014 juniusaig ingyenes az online azoknak, akik eredetileg 1 eves elofizetessel vettek meg.
  • Debilon
    ez egy érdekes topik az isiforum-on:

changed refund policy
  • Alexease
    Egyelore nem jelentettek be, hogy mar nem beta, az tegnap csak poen volt, mert mar nincs ott a TEST felirat.

Termeszetesen, az egyeb problemak ettol meg nem lesznek jobbak;)
  • Totti5
    Na ennyi volt. Most hogy már nem béta és nekem elegem van hogy játszhatatlanul hulladékul fut, ráadásul kinézetre lehangoló, szépen visszakérem a pénzemet és addig felejtsenek el amíg nem jelenik meg olyan állapotban mint amilyen most az rfactor 1.

Érdekes mód az 100+ fpsel megy maxon ez meg 20-40 közt szaggat, butítva is.

ISI
  • Szabi #4627
    kiszállt a sofőr fotózni.. :D
  • Alexease

Az uj GDC?!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Google Driverless Car
  • Szabi #4625
  • lac coo
  • Alexease
    Az ISI forumbol eltunt a TEST/BETA resz, most mar csak rFactor 2 van;) Akkor most kesz a program?
  • bardocz
    Szóval akkor mentsem el a licenszet, meg telepítőt is, ha használni akarom újratelepítés után?
  • lac coo
    Nekem jó a virágbolti is .
  • mcmoha
    Adobe forumon vegigolvastam egy topikot amibol ugy tunik valami baromi nagy fail tortent, de most mar igyekeznek jo kepet vagni a dologhoz.:D Nekem meg reggelnem kellett, hogy letolthessem, most mar barki hozzafer.:)
  • Szabi #4619
    “Az Adobe megszünteti a CS2 aktiválásához szükséges szervereket amire a program újratelepítése során lenne szükség. Ezért tettek elérhetővé a honlapon a licenccel már rendelkező felhasználók számára olyan CS2 verziókat, amik nem igénylik ezeket a szervereket, de a szoftver használatához szükség van érvényes licencre. (Az oldalon speciális szériaszámokat tesznek közzé mindegyik termék letöltés mellett.)”