| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #462 Engedtessék meg, hogy elmagyarázzak nektek valamit.
EA egy kiadó ugye? A játékot a fejlesztők készítik X+Y team. Az EA felkér fejlesztőket gondolom, de nem ez a lényeg, hanem, hogy kommersz, populáris, hivatalos cím is lehet jó szimuláció. lást EA F1C, F1 2002. Grand Prix sorozat. Ezek nagy nevek, szerintem elég szépen fogytak anno, mindegy, nem épp underground kiadó alatt jöttek ki. És mégis az egyik legmodernebb legjobb FFB-jével rendelkező játékát adta ki az EA az "F1 sorozattal", az ISI közreműködésével.
Adott ma a kiadó, adott az SMS. ők azért már bizonyítottak régen. Az, hogy ki menynire szól bele, vagy direkt ilyenre tervezte volna az SMS, nem tudom. De hiba mindenesetre. Viszont az tény, hogy a SHIFT 1-nél szerintem is jobb minden téren, kivéve a gépigényt.
Nem önámítás, hogy jó dolgot várok, amikor azt promózzák, hogy húdeszimulátor lesz majd most, hiszen van alapja, kommersz játékok is sikerülnek jól. GT5, Forza. Van a szimulációban is pénz, ha megfelelő a körítés. Egy rFactor2-őt is el lehetne adni millióknak, ha beállna mögé egy nagy kiadó, tőkével, és akkor dolgozzatok rajta. csinálnának ők is karriert, meg szuper grafikát, (miközben mondjuk a fizikát se csesznék el), akkor az is fogyna. mert csilivili. És mindenki elégedett lenne, mert a kocsik, kocsiként viselkednek meg etc.
Nem csodát várok, hanem azt, hogy legyen egy PC-s populáris autós szimulátor.
Az, hogy ti kenterből rávágjátok, hogy arcade, hát szívetek joga, de nekem senki nem mondja, hogy nincs alapja annak, hogy bízok végre valami meglepiben. Előtt utóbb úgyis lesz, már csak a számok törvénye alapján is.
Shift 2 nem tetszik annyira, az irány viszont igen. Megvettem? Meg. Bánom? Nem. miért nem? Mert valszeg az EA, SMS tejel az ISI-nek a gmotorért, az ISI többek közt ebből is fejleszti az rFacort. legalább a pénzem egy kicsi késze jó helyre ment. Meg még lehet tolom is rendesen, ha jön hozzá valami buhera erre-arra.
tartom egyébként, hogy pár év múlva nekünk is lesz "PC-s GT5-ünk".
Azt, hogy ezt kitől kapjuk, nem tudom. Simbin idén kijön az új GTR, attól sokat lehet várni. rFactor jó, csak nem csilivili, közösségi, jó lenne egy komolyabb karrier meg etc, de ilyen mondjuk ebben úgysem lesz. pedig ha nyitnának ilyenek felé, tuti nőne a bevétel is. (meg jobb promo is kéne...) csak hát pénz és emberi kéz hiányában szenvednek szerintem ehhez.