• precise
    Na meló szünetem van, gyors leírom mit tervezek. Láttam pár helyen valamit hogy rádugták g25-öt valahogy xboxra. Ha ezt nem tudom megoldani, akkor várok köv gen konzolokig és meglátom azokba mit hogy lehet dugni...

... mert tetszik ez a forza, igaza volt totti-nak, hogy ez tényleg felhőtlen szórakozás. Fizikával semmi gond nincs bár nyílván nem egy iR vagy netkar vagy rf2. FFb-t nem tudom milyen de az aszfalt tükör simának tűnik ránézésre, így max lfs szinten lehet ami nem rossz de nem is egy iR vagy ilyesmi, de tényleg csak tippelek. Szóval ez olyan, hogy leülsz, még kontorllerel is simán nyertem eddig mindent gyakorlás nélkül, talán 2-3x volt race restart mert túl nagyot estem :) Mondjuk lehet álítok majd egy minimalis abs-t mert a féket még nem igen érzem, lehetne kicsit hosszabb az útja a hátsó kis füleknek.
    Poénnak jó hosszú időre letudja kötni az embert, ami zavar, hogy hosszúak a töltési idők. Egy-egy rövidebb verseny majdnem annyit tölt mint maga a verseny volt... (kis túlzással)

Szóval szerintem fogok venni még konzolt meg forza 5-öt...