19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Adobe CS2 legalisan ingyen letoltheto! -
Képeken szebben mutat ... -
Itt: Poznan Circuit, ul. Wy¶cigowa 3, 62-081 Przezmierowo, Poland
-
Jó lapos, hol találtak ilyen tökéletes síkságot ? :) -
Van nehany honapok ota keszulo, vegeredmenyben valszeg majd normalis palya, ez az egyik. Persze, meg honapok vannak hatra...
-
Szerintem nem , de majd megnézem. Minden esetre eléggé meglepődnék ha a baltával faragott fülke ilyeneket tudna :)))
( A kijelzőn azok a visszajelző-lámpák...hát komolyan... Nem hiszem el, hogy nem volt idő meg ember normális texturát rápakolni, nem így összenyomorítva ... ) -
Nem lehet, hogy azért tükröződik mert hátulról rád világít a másik autó? -
-
És hogy on is legyen: szélvédő na fix tükröződés textura csak nálam olyan, hogy este sötétben alig látok ki tőle, mintha égne a fülkében a lámpa ? :)Picit zavaró ... -
Soha nem volt konzolom, gyerekeknek van WII, de még én is tudom, hogy a forza jobb mint a GT, mindenhol ezt a véleményt látom !
Úgy hogy most, hogy kiosztottam az eszet, lehet is a forza-Gt-szimulátor-árkád témát lezárni :) -
Gyere el nyugodtan, szívesen látlak. Van 360, PS3, GT5 és Forza játékom és bemutatom neked. Tudod én nem csak próbáltam, hanem játszok velük. -
Wlanseraf #4607 -
Az jó ha próbáltad... akkor nyilván tudod hogy:
Forza 4 fix ( tehát soha, semmilyen körülmények közt nem mozdul el a 60ról a frém ) 60fps
GT5 képtörés, szaggatás
Forza 4 kb 700 autó, kidolgozott belső nézet, kidolgozott külső egyformán magas színvonal az összes márkánál
GT5 kb 200 autó az ami megfelel ennek a generációnak, a többi 800 férc munka, ronda, GT4 konvert igénytelenül belső nézet nélkül
Forza 4 élethű, valós motorhangok, effektek
GT5 turmixgép, kávédaráló... hulladék hangkeverés eredményekép rossz hangok
Forza 4 balanszolt karrier
GT5 nincs balansz
Persze ez mind ökörség! Igazából tökéletes japán csúcsminőség ( not ) Nem barkács, csak igénytelen. Talán majd a GT6nál nem követik el ezeket a dolgokat. -
Wlanseraf #4605 Igen ez hihető volt:))) próbáltam mindkettőt csak szólok előre:)
De biztos igazad van a GT sorozat mindig is a barkács szar fejlesztésről szolt, szerintem inkább gondolkoznod kéne néha amikor ökörséget írogatsz:)
Előre szólok max magadban flamelhetsz... -
Annyira mint az rfactor 2 vs iracing ( minőségben ). -
Wlanseraf #4603 Szerintem egykutya:) -
precise #4602 gt5 ránézésre szarabb mint a forza... -
Wlanseraf #4601 Nem lenne egyszerűbb egy PS3+GT5?:) ha van G25-öd?:) -
-
Mielőtt ráköltesz 10 ezret egy ilyen átalakítóra kérdezz... vajon miért nem használ ilyet senki? mert használhatatlan. Az összes ilyen átalakító a kontroller képességeit szabja át kormányra, vagyis akár kormány, akár egér, az messze nem lesz olyan mint egy normálisan használt egér és egy kormány. Ráadásul FFB ugye nincs, holtjátéka, érzékenysége teljesen használhatatlanná teszi. Semmire nem jó. -
Szerintem ne szenvedj vele (G25 barkacs vs. Xbox, penzkiadas, intezkedes, es mashoz utana ugy sem tudod hasznalni), ha megteheted, inkabb vegyel egy Fanatec-et, az jo mindenhez es hasznalhato fajta:)
Elobb utobb lesz normalisabb rF2, nehany honap es megjelenik az AC, lesz uj RaceRoom.
De egy „egyszerubb” autosjatek is (pl. Forza) sokkal elvezetesebb tud lenni egy normalis vezerlovel.
Szamomra a Forza – akarmilyen tartalmas, szep es extra –, egy gagyi kormannyal sokkal kevesebb elvezetet nyujtana, mint hozza kepest egy tartalmatlan, ronda, gagyi, felkesz PC szim/autos korrekt kormannyal, pedalokkal, valtoval.
Gamepad-et nem irok, mert az szamomra telejsen ertelmetlen egy autoshoz;) -
Ez a Clio jó lenne a régi Lienz pályán .... -
precise #4596 pl itt ez -
precise #4595 Na meló szünetem van, gyors leírom mit tervezek. Láttam pár helyen valamit hogy rádugták g25-öt valahogy xboxra. Ha ezt nem tudom megoldani, akkor várok köv gen konzolokig és meglátom azokba mit hogy lehet dugni...
... mert tetszik ez a forza, igaza volt totti-nak, hogy ez tényleg felhőtlen szórakozás. Fizikával semmi gond nincs bár nyílván nem egy iR vagy netkar vagy rf2. FFb-t nem tudom milyen de az aszfalt tükör simának tűnik ránézésre, így max lfs szinten lehet ami nem rossz de nem is egy iR vagy ilyesmi, de tényleg csak tippelek. Szóval ez olyan, hogy leülsz, még kontorllerel is simán nyertem eddig mindent gyakorlás nélkül, talán 2-3x volt race restart mert túl nagyot estem :) Mondjuk lehet álítok majd egy minimalis abs-t mert a féket még nem igen érzem, lehetne kicsit hosszabb az útja a hátsó kis füleknek.
Poénnak jó hosszú időre letudja kötni az embert, ami zavar, hogy hosszúak a töltési idők. Egy-egy rövidebb verseny majdnem annyit tölt mint maga a verseny volt... (kis túlzással)
Szóval szerintem fogok venni még konzolt meg forza 5-öt... -
:)
Tényleg egy szimes topokban azért olyan tanácsokat gondolna az ember kormánnyal kapcsolatban, ami alkalmas a szimes érzés közvetítésére :)
A Forza-t még nem nyomtam (én is csak boxoltam-síugrottam meg ilyen hülyeségek konzolon, az tök poén...), de olyan dicsérte akinek a szavára adok szimes témában.
...egyébként én is kormánnyal játszottam kamionos fuvarozós játékot, meg a Mafia-t..meg mindent ami felismerte és kocsi. :)
van egy nagyon hülye motor kontrollerem is..arra rá kell ülni...na az porosodik amióta megvettem, mert egy röhej...motoron senki nem úgy kanyarodik hogy elfordítja a kormányt
...max tologatásnál.
-
Dehogy lehet, iRacingben egyenesben jól beállított manual kuplunggal simán lehet verni a többieket, ha H-váltó van. Ha szekvenciális, akkor meg behúzva tartod, és amikor leszabályoz, akkor fel is vált
nKp-ben meg kikapcsolt auto kuplunggal nem kell semminél sem elvenni a gázt váltáshoz :DDD
-
Nem, ez még annál is szarabb lehet. -
Persze, csak nekem valahogy lenullázódik az a vezetési élmény, amikor 100 FPS mellett elkezd eme csodás program szaggatni (tudom, hogy béta, de akkor is) -
Fogtál már a kezedbe olyat? játszottál már vele órákat? ráadásul 5khoz semmi köze, mert min. 10k ( bolttól függően emelkedhet ).
Van kormány, olcsó is... ha minimálisan is érdekli a játék, akkor a legjobb ha néz MS Wireless Racing Wheel V2őt. Az FFBs, igaz már nem gyártják, de használkat piacon olcsó, kb 15-20k közt már lehet kapni. Nekem is van egy eladó, de mivel fontot emlegetett gondolom nem itthon lakik, így nem tudom neki felajánlani. -
Az mindegy mit vesz, majd eldönti.
Csak megint ezzel a csacsisággal jössz, hogy mert nem szimulátor... Na és ...
első kormányom nekem is valami ilyen gagyi volt, nem ffb-s , rugós, kormányozni lehetett vele, mégsem volt jó kb semmire, olyan szar volt az egész .Szerintem ez is olyan lehet, semmire való .
Amúgy meg ha vesz valaki jobbat, jó az PC-hez is. -
Az rendben van, csak nem értem miért kellett leugatni amikor a wireless wheelt javasoltam, 5k forintért szerintem jó és lehet vele kormányozni. Aki 20k-ért vett konzolt nem hiszem hogy 100ks kormányt fog venni... -
Én pl kamionos játékot próbáltam ki, és sokkal jobb volt kuplunggal és H-váltóval.
Sziszeg morog puffog, a legjobb. Pedig minden csak nem szimulátor ....:)) -

-
Igen , rád gondoltam :)))) -
Pl. en mindenhol kuplungolok, amelyik autoban igazabol is kell, meg ha a programban nem is lehet, akkor is:D
Mar 10 evvel ezelott is, amikor meg nem volt 3 pedalos szett, akkor a baloldali pillangot hasznaltam kuplungnak:)
-
Butaságot beszélsz ...Akár egy NFS is sokkal élvezetesebb kormánnyal, váltóval, miért is ne lenne az ?!Forza azért meg messze van az NFS-től, ez gondolom nem titok előtted, de szerintem még a PCARS-t is agyonveri ...ami ugye egy NFS Shift3 :DDD
Nyilván konzolhoz ( mint ahogy pc-hez is ! ) elég lenne egy olcsóbb cucc, de amennyire tudom XBOX-ra nincs nagy választék .... -
Igazad van megyek H váltóval need for speedezni
-
Az érzés a lényeg.
A legtöbb úgynevezett szimulátor sem úgy kezeli a H váltót ( meg egyik váltót se ...) ahogy kéne. Félig-meddig kinyomott kuplunggal simán lehet váltani, vagy akár kuplung nélkül, szekvenciális váltók meg kb úgy működnek mintha kontrollert nyomogatna az ember, semmi nem számít megnyomod és vált ....visszaváltáshoz kuplung az pl scifi ....
A legkeményebb szimulátorral is gyorsabban, jobban lehet menni autókuplunggal ( vagy pl rF1-ben általában autókuplung nélkül mentünk, gyorsabb volt és gond nélkül váltott úgy nem is volt kuplung pedál :D ), szóval igazából az érzésen túl semmi nem indokolja a H-váltót, pl ...
Ismerek olyan embert , aki olyan játékban is nyomkodja a kuplung pedált a G25-ön, amely játékban még a menüben sem szerepel a kuplung szó , nem hogy beállítani lehessen :DDD

-
Ha sikerült túllépni az egresszív kismalac hozzáálláson, akkor érezdnéd és látnád, hogy ami mondasz az nem más csak valami trollkodás, gyűlölet, ugatás... kérdezzük már meg a többieket hogy pl az F1 2012 játékot lac coo szerint mivel érdemes/kell játszani? billentyűzettel? kontrollerrel? kormánnyal? hiszen az se szim, de még nem hallottam olyat hogy ne kormánnyal játszad.
Én csak annyit írtam hogy az U alakú kontroller nem annak a szegmensnek készült aki profi szinten játszik ótós játékokkal. Azok akik így teszik vagy kormánnyal vagy kontrollerrel játszanak, de nem azzal. Érted, akarod érteni? remélem... -
Fanatec meg H váltó minek egy forzához?:O Hiába írod le bármennyiszer, hogy szerinted forza egy szim, attól még nem lesz az... Ja bocs hogy te ráköltöttél 100k forintot és akkor már minimum hogy mindenki ennyiért vegyen hozzá kormányt