| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Én leginkább pályákra gondoltam .Simbin folyamatosan ontotta az akkor kiváló minőségűnek számító pályákat, modellel texturával nulla munka volt . Egy minőségi pályát ehhez összerakni, az már nem egyszerű mutatvány ....Ahogy nő a minőség, szolgáltatás csicsa, eső, gumifelhordás annál több meló, lassan ezt már tényleg nem tudom milyen amatőrök vállalják be ....
Nem állítom, hogy fekete lyuk valami is, de amíg nincs kész senki nem áll neki semminek , márpedig ez ha így haladnak még két év mire kész lesz .... Vagy lehet már kész van, csak nem tudunk róla ...
Lényeg a lényeg: jelenleg gyakorlatilag nulla mod nulla pálya van még csak terv szinten is :((
Ha ez mind megvan, még ott van mindig az indokolatlanul magas gépigény, mondjuk low-on jól pörög, de úgy meg ronda mint a bűn ,élvezhetetlen :))