19779
  • Totti5
    Persze nem kell jobb... Fanatec, H váltó. A wireless kontroller ajánlása felér egy golyóval egy szimes kollegának, szóval inkább ne szakértsd meg. Kormány kell hozzá, vagy kontroller, ha más nincs.
  • lac coo
    Hát azért a minden térennel vitatkoznék ! :)

Max tartalomban több az rF1 , minden másban felejtős ehhez képest .
    Vezetési élményben meg aztán főleg .....
  • Szabi #4576
  • Fehercsoki
    Wireless wheel éri meg pár ezer forint újan(Forza Horizon + kormány 10k ft), 180 fokban fordul, neked kell tartani a levegőben, de ahhoz sincsenek pedálok csak olyan kis karok mint a kontrolleren. Forzához szerintem nem kell jobb, fékezést meg majd megszokod.
  • steweee
    rendicsek, megnézem akkor ezt vmi moddal
  • Adam Jonas
    Nem nagyon érdemes még rF2-vel foglalkozni. Jó meg minden, de ha nem vagy nagyon fanatikus, akkor elsőre csalódás lesz. Kicsit még kiforratlan, vannak gyermekbetegségei, egyelőre még jobban jársz az rF1-gyel minden téren.
  • steweee
    meg ez :

http://www.youtube.com/watch?v=PHwOq0dala4
  • steweee
    az első résszel még van értelme foglalkozni vagy már csak ezzel ? anno nem volt kormányom, de mostmár van. anélkül sztem ez felejtős volt.

http://www.youtube.com/watch?v=zsO8yVCEeKw

meg ez is meghozta a kedvemet :)
  • precise
    off:

Megsem néztem mit tud, gondltam mind 1forma.. :) Most láttam 18 fontért ilyen használt "kormányt" amit az ember az ölébe vesz, jó lehet az forzához? Csak mert tényleg nem az igazi controllerel, leginkább a fékkel van gondom, hozzáérek és már blokkol...
  • Totti5
    Abból indulj ki máskor, hogy van olyan eszköz ami 7 év alatt ugyan úgy, ugyan olyan módon, ugyan olyan felszereltséggel gyártanak? nincs. Rengeteg modell évente! ( ájfón, valaki? ) változik. Konzolból is sok féle kiszerelés jelent már meg. Maga a teljesítmény nem változik, de a hardwer kb 1,5-2 évente átszabásra kerül. Új gyártási technológiák, kisebb méret, kisebb költségek, kevesebb fogyasztás. 360 már a kb az 5. revíziónál tart. Aztán HDD méret is más és más. Olcsóbb kiszerelésekben vagy nincs HDD vagy kisebb méret, drágább csomagoknál meg nagy HDD, plusz kontroller és egyebek is járnak. HDMI az első szériánál nem volt... szánalmas, de nem volt.
  • Fehercsoki
    Hát ha napi 120 fontot keresel lazán vehettél volna egy rendes konzolt is mivel az sem sokkal drágább használtan...
  • precise
    off:

elvileg 21ezer volt kb átszámítva. nem tudom mennyi most a font, de átlag 120 fontot keresek naponta ez meg 65 volt, szóval földhöz nemvág :)

20gb-s fehér.

Nem értek én ezekhez. Abból indultam ki, hogy állandóan azt hallotam, hogy konzolok jók mert mind egy forma, nem kell szenvedni a hardwerrel, gondoltam megveszem legolcsóbb működőt meg egy forza 4-et erre nincs hdmi... :)
  • Totti5
    Miért nem néztél utána? legalább valami javított warezos, buherált szemétdomb? remélem 20knál többet nem adtál érte ( már ha hibátlan és nem lett belenyúlva ). HDD van benne, megkkora?
  • Fehercsoki
    Ja csak bármelyik pillanatban tönkremehet, a régiek eléggé melegedtek.
  • precise
    occsó vót :)))) Mindegy veszek hozzá valami kábelt aztán csak jó lesz forza4-re...
  • Fehercsoki
    Hol találtál olyat?:D
  • precise
    off:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    akkora egy fos xbox-ot vettem amin nincs hdmi out...
  • cselt
    Őőő nem úgy van, hogy 900 fokra állítod a driverben az elfordulást és utána a beállításoknál tudod a Steering Wheel Range-el állítani, hogy mekkora elfordulást szeretnél? Szerintem nem kell mindig átkalibrálgatni, ha más elfordulást szeretnél használni.
  • lac coo
    Real Roadnál mik azok a beállítások ?
  • lac coo
    Nekem az IR féle jött be eddig a legjobban: egyszer végigállítgatom és onnantól az adott autóhoz igazodik .

Mondjuk ez az rF2-féle beállítás jól jöhet azoknál akiknél már nem középen érzékeli a közepet a kormány .
  • Totti5
    Persze, mert következetes a program... valójában még autónként sem jegyzi meg.
  • lac coo
    És gondolom modonként elmenti a beállításokat ? :DDD

Amúgy köszi !!!
  • Totti5
    Főleg ha az ember el tudja indítani:)))
  • Alexease
    Altalaban az rF2-ot szidjuk, de szerintem ez a Controls resz dicseretes!
  • Alexease
    A kormanyzashoz nem kell, de a pedaloknal jol jon a Sensivity allitas, az is nagyon jo lett!
  • Alexease
    Semmit nem kell a driverben allitani, most az rF2-ben van a legjobb kormanybeallitas!!!!

Az Options/Controller reszben, baloldalt felul, a kalibralas reszben, beallitod a kormanyt:
    - bealitod kozepre, klikk CENTER
    - eltekered balra, annak a felet amenyit hasznalni szeretnel, pl. 360-at szeretnel, akkor 180-at:D Klikk MAX LEFT
    - ugyanaz mint elobb, csak jobbra:DDD Es klikk MAX RIGHT! :DD

Termeszetesen ezek alatt a Sensitivity 100% a Deadzone 0%.

Ha azt szeretned, hogy a virtualis kormany is annyit forduljon, mint amennyit beallitottal, akkor a kozepso reszen a Vehicle Set-et kapcsold ki, es Steering Wheel Range-hez allitsd be az ertekedet (az elobbi alapjan 360).
  • Adam Jonas
    Asszem rF2-n belül is tudod állítani a szöget, ahol beállítod a vezérlőt/FFB-t (Settings/Controls asszem).
  • lac coo
    Még annyit mondjon meg nekem valaki 8 most úgy tűnik full sikerült mindent updatelni ...), hogy az autókhoz hogyan lehet a kormány szögét beállítani ? Eddig szinte csak Clio-val mentem, oda jó a 900 fok, de más autónál elég a kormány driverében a szöget kisebbre venni ?
  • lac coo
    Sikerült ...
    Nekem ez így hirtelen elég túlbonyolítottnak tűnik :)))
  • lac coo
    A kéz Nissan 1.1 -est honnan lehet leszedni ? GTR mod 1.0 fennt van, 1.1-et meg nem engedi telepíteni mert hiányolja ez ta két autót ...
  • lac coo
    Én leginkább pályákra gondoltam .Simbin folyamatosan ontotta az akkor kiváló minőségűnek számító pályákat, modellel texturával nulla munka volt . Egy minőségi pályát ehhez összerakni, az már nem egyszerű mutatvány ....Ahogy nő a minőség, szolgáltatás csicsa, eső, gumifelhordás annál több meló, lassan ezt már tényleg nem tudom milyen amatőrök vállalják be ....

Nem állítom, hogy fekete lyuk valami is, de amíg nincs kész senki nem áll neki semminek , márpedig ez ha így haladnak még két év mire kész lesz .... Vagy lehet már kész van, csak nem tudunk róla ...

Lényeg a lényeg: jelenleg gyakorlatilag nulla mod nulla pálya van még csak terv szinten is :((

Ha ez mind megvan, még ott van mindig az indokolatlanul magas gépigény, mondjuk low-on jól pörög, de úgy meg ronda mint a bűn ,élvezhetetlen :))
  • hondash3
    Autó terén rF1 -> rF2 az kb. copy-paste.
    Kell egy 3ds max és el kell pötyörészni a shaderekkel (ha lesz végre működő, és végleges pack), meg ha valaki veszi a fáradtságot akkor babrál a gumival és az animációval.
    Gumira kíváncsi leszek hányan csinálják majd meg. Én a most ősszel levetett nyári gumijaimból egyet megtartottam az lesz a profil/keresztmetszet alapanyag. :)
  • Totti5
    0ból is lehet lásd CTDP, csak hosszú évek kérdése... ha jól látom dolgoznak RF2es modon, talán majd 3-4 év múlva lesz is belőle valami, pedig ők nem szarral gurigáznak, de hát ingyenes, senki nem hajtja őket, és nagyon sok melú... és a CTDP sem csinált egy komplett F1es játékot ( nincsenek pályák pl ), hanem csak egy carsetet igaz olyan minőségben mint ahogy más ( tapasztalataim ) szerint nem igen, vagy talán a PCC? az is komoly cucc.

Ezért kellene az ISInek gyárilag teletömni dolgokkal a DRÁGA játékukat, de hát szarnak ezek bele.
  • Alexease
    De most nem az volt a gond, hogy az rF2 olyan maceras, hogy nem lesz hozza semmi, hanem most mar nem fog mukodni a copy-paste modolas, nem lesz ahonnan alapanyagot lehet szedni, es mindenbe bele kell nyulni rendesen.
    Azert az rF1-nel a GTR/GTR2/GTL/RACE/SHIFT-to-rF1, foleg celprogrammal egyszerubb volt, mint most nullarol modellezni es fizikani. Az rF1 modok nagyreszet ezek a konvertek es variacioik adtak.

De ezzel nincs is gondom, mert nem lesz (talan) atlathatatlan a dolog, es ami megjelenik, annak a legnagyobb resze igenyes lesz. Talan jobban megbecsulik majd az emberek, mert erezhetoen tobb munka lesz a modok mogott.
  • hondash3
    Azért az rF2 fizika nem akkora fekete lyuk.
    Legyen kész, legyen végleges és akkor lesz értelme foglalkozni vele.
    Nem tom hányszor kell még ezt leírni.
  • Alexease
    Es mar nem is lsznek ehhez alapok;) Egyreszt a SimBin miatt – ahogy irtad – , ami korabban ugyan ilyen alapokon volt, lehetett „automatan” konvertalni, masreszt most mar mashonnan sem tudnak alapanyagot szerezni hozza, mert teljesen at kell alakitani oket, nem eleg celiranyos programmal piszkalni, modellezni es scriptezni is kell (idojaras, realroad, tukrozodesek, uj fizika, gumik stb.).

Mig az rF1-hez fokozatmentesen a szartol a kitunoig voltak modok, ehhez csak lepcsozetes minosegben lesznek: szar/hasznalhato/jo/kivalo.

De legalabb nem lesz hozza 300+ Formula1 mod;) Foleg nem decemberben, egy kovetkezo evi teljes szezon:DDDD
  • lac coo
    Most nagyon betett a moddolásnak, hogy nincs Simbin cucc ezzel a motorral :))) Az szállította tonnaszámra a pályákat, autókat :))

Pedig ezzel a gumival, el tudnék lenni jó sokáig egy WTCCC-vel, ütős lenne !
  • Alexease
    Lehetetlen lesz normalisan bearazni, de foleg eladni:)

Az emberek meg egy teljesen hivatalos, agyon liszenszelt, tartalmas, rendszeresen frissitett, fejlesztett es online szolgaltatasokat nyujto program tartalmaert sem szeretnek/akarnak fizetni.

Egy HistorX modert szivesen fizetnek (10–25$), de az kivitelezhetetlen (liszenszek).

Az rF2-hoz standalone homemade cuccokat lehetetlen lesz eladni.
  • lac coo
    Már ha lesz valami belőle ... Meg ha valaki pénzt hajlandó adni érte, persze kérdés mennyiért szeretnék eladni ....
    egyelőre úgy néz ki ,aki csinál is valamit, az alfa-béta szintig jut aztán annyi, gondolom amiatt mert senki nem ért , tud semmit a új fizikáról ....És ugye csak félig kész játék, minden változhat ...
    Bár ha így halad ISI, 5 év múlva se leszünk előrébb :DDD És hát nagyon így halad ...! :D
  • Szabi #4539
    kíváncsi vagyok hogy mennyibe fog kerülni majd a "kész" mód... na meg hogy ki mer majd eredeti logókat tenni a járgányokra :D