| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
precise #4087 off:
Hát az minimális tovább gondolás volt a részemről. Mivel elég sokat versenyeztem Kiss Norbi ellen és ő is egy ilyen ufó. Ők általánosságban beszéltek az ufó-król. Még annyit sem írtak bele a mondatba, hogy pl "akik közöl EGYESEK még egy utcai autóval sem tudnak kiállni..."
DE nem is ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy mivel ezt az egészet szóvá tettem indoklás nélkül banoltak, vagy törölték a regemet vagy mit csináltak. Lehet, hogy nincs igazam a hozzászólásomban, meg használtam két csúnyább szót, amiből a durvábbat csillagoztam, stb... De ezért banolni valakit???
(tényleg nem érdekel a regem ott, nem is használtam, de az ilyenek ne nevezzék már magukat "Az ország legnagyobb versenyautós- és autós játékokkal foglalkozó hírportáljának")
Amúgy én sem vagyok szent, sokan nem szeretnek, mert sokszor gondolkodás nélkül forrófejűen válaszolok dolgokra. De én nem is vagyok híroldal. (akit meg mindenki szeret az nem biztos, hogy mindig azt mondja amit igazán gondol, de ez már nagyon más téma)