19779
  • precise
    Trackmaker v.1

több info (hsw)

Jónak tűnik, bár időm nem lesz ilyesmire.
  • Adam Jonas
    Az a gond, hogy Magyarországon nem is éri meg ilyen szintű oldalt működtetni. Nézd meg, mi lett a simracing.hu-ból is! Néhány idióta tönkrevágta az egészet, pedig jó kis oldal volt.

Maradok a virtualr.net-nél; ott fele ennyit nem engednek, mint amit az itthoni oldalakon látok...
  • precise
    off

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a történet nem rólam szól, nem a regem érdekel, az oldalukat is leszarom hisz még itt az sg fórumon is előbb jelennek meg a fontos infók mint ott, nem is norbiékról szól, hanem arról ahogy bánnak az esetleges olvasóikkal. Lehet, hogy baromság amit írtam, de akkor sem az a módja ami lett, simán cenzúrázzák a negatív hozzászólásokat. A saját hozzászólásom csak azért másoltam be, mert szeretek tisztán játszani, láthattátok, hogy én sem vagyok szent stb...

Azóta egyébként megkaptam tőlük facebookon, hogy "...milyen jogon vonja tőlünk bárki is kérdőre, hogy mit írunk a magyar tehetségekről? Akikről te szót ejtesz, sok mindent letettek az asztalra, de az még nem kötelezhet mindenkit arra, hogy istenítsük, az egekbe emeljük, mindenki eldönti, hogy mit akar."
  • Roger6
    Mondjuk te meg személyes konfliktussá alakítottad, ez meg rólad mondd el valamit, de mindegy.

Szerintem amúgy az az oldal nem éri meg, hogy ennyit beszéljenek róla.
  • lac coo
    Wáááá..ez a lóóógika ?

Akvárium nem jutott eszedbe ? :DDDD
  • precise
    off

Norbi ufónak számít? igen. Szerintük az ufók játékokban ugyan jók, de a kertkapun nem tudnak ki állni egy valódi kocsival. Nem baj ha nem érted, pedig magyarul van (esetleg kérdezd a 4.osztályos nyelvtan-irodalom tanárodat). Szerintem amúgy az ufók 100%-a (nem 99 hanem 100) ki tud állni a kertkapun bármilyen kocsival. Ettől kezdve ez bántó lehet mindegyikükre nézve, nem csak az általam említettekre, én csak kiemeltem az ismertebbeket.
    Nézeteimhez semmi közöd, nem is ismersz, én sem téged, nem az adott témához tartozik és a többi...

Ha szerinted rendben van a cikk, illetve az, hogy egy olvasót a linkelt hozzászólásért (ami ugyan nem a kultúra maximuma volt, de legalább hasonult a cikk színvonalához) mindenféle, indoklás vagy komment nélkül törölnek akkor nem kell csodálkoznod ha esetleg "mafla magyar"-nak vagy nevezve. Az meg, hogy én nem tudtam otthon maradni te meg igen, lehet a gondolkodásunk közötti különbség eredménye.
  • lac coo
    Szóvá tették Norbi nevét vagy nem ? Vicc amit csinálsz, szerintem sírd vissza magad oda, mert közéjük való vagy :DDD

Amúgy téged mindenhonnan bannolnak ,a sok gyökérséged, meg a felvállalt idióta szélsőjobbos nézeteid miatt, amiben mi itthon marad mafla magyarok is célpontok vagyunk állandóan ...

Tudod, ezt már megbeszéltük multkor, nem kell reagálnod !!!

• precise
    off:

Hát az minimális tovább gondolás volt a részemről. Mivel elég sokat versenyeztem Kiss Norbi ellen és ő is egy ilyen ufó. Ők általánosságban beszéltek az ufó-król. Még annyit sem írtak bele a mondatba, hogy pl "akik közöl EGYESEK még egy utcai autóval sem tudnak kiállni..."

DE nem is ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy mivel ezt az egészet szóvá tettem indoklás nélkül banoltak, vagy törölték a regemet vagy mit csináltak. Lehet, hogy nincs igazam a hozzászólásomban, meg használtam két csúnyább szót, amiből a durvábbat csillagoztam, stb... De ezért banolni valakit???

(tényleg nem érdekel a regem ott, nem is használtam, de az ilyenek ne nevezzék már magukat "Az ország legnagyobb versenyautós- és autós játékokkal foglalkozó hírportáljának")

Amúgy én sem vagyok szent, sokan nem szeretnek, mert sokszor gondolkodás nélkül forrófejűen válaszolok dolgokra. De én nem is vagyok híroldal. (akit meg mindenki szeret az nem biztos, hogy mindig azt mondja amit igazán gondol, de ez már nagyon más téma)
  • lac coo
    Semmi közöm sem az említett ligához, vagy site-hoz, csak kiegészítésként:

Idézd be légy szíves hol is ki sértegette a lentebb említett embereket !!!Ezt a te gyerekes fantáziád kreálta a kis hadjáratodhoz ... :D

• pedobear
    www.hsw.hu a legnagyobb!
  • hondash3
    Sok pozitív élményem nekem sincs vele/velük kapcsolatban.
    Egyszer hozzászóltam egy rF2 hírhez, le lettem oltva, hogy ha nem tetszik nem muszáj olvasni. Jahh, kérem bocs, mégiscsak olvasó lennék, vagy még én teszek szívességet nekik, hogy elolvasom a cikket? Azt a cikket, aminek a fele copy-paste az előző cikkből, minthogy az rF2 ugyan beta, de még betanak is szar. (ez volt a lényege) Itt az rF2 hírekre gondolok.

Aztán jött egy Simco hír, ami cirka 2 hete aktualitását vesztette, jeleztem kommentben, annyit sem böffentettek, hogy jajj, köszi hogy szóltál, benéztük, előfordul. Inkább törölték az egészet a francba. Kik csinálják ezt? 12 évesek?
  • precise
    bocs hogy ide is behányom a hülyeségem:

off:
    A racingzone.hu olvasókkal szembeni politikájáról szeretnék szót ejteni. Akik esetleg nem tudnák kik ők: (önmaguk szerint) "A RacingZone Hungary az ország legnagyobb versenyautós- és autós játékokkal foglalkozó hírportálja."

Miután szerintem súlyos sértéseket fogalmaztak meg pl Kiss és Michelisz Norbert, Wéber Gábor, Tim Gábor és a velük hasonló tehetséggel megáldott "ufókkal" szemben, én aránylag normális hangnemben (az egyetlen csúnya szó az "undorító" volt) próbáltam ez ellen felemelni a szavam az adott cikk hozzászólásában, ennek hatására indoklás nélkül törölték a regisztrációmat. Nem mintha érdekelne a reg, hisz eddig kb 2x szóltam hozzá ott bármihez is, inkább a bánás mód ami zavar.

A többit spoilerben, mert nem akarok, nagyon nagy (fél)off hozzászólást.

Tehát íme a cikk (Klikk ide)
    A főoldalukról azóta törölték, ezért lehet, hogy a teljes cikket is törölni fogják, ezért képet is linkelek. (Kép link, klikk)

Itt pedig a hozzászólásom amiért törölték az accom, ez gondolom ban-t jelent:
    "...akik agyonverik a népet, a valóságban pedig még az udvarról sem bírnak kiállni egy utcai autóval...
    -Ez sokak számára bántó lehet, ráadásul alaptalan, előítéletes mondat. A legjobb szó erre a mondatra az "undorító".

...az olyan pilótákat eleve kiszűrjük majd, akik két-három versenyzőt kivéve másodpercekkel elveri a mezőnyt puszta felvágás végett...
    - Ez már viccnek is rossz. Első 5 ember 2 másodperccel gyorsabb a 6. nál. Ezért "ki lesznek szűrve". De mi van akkor ha a maradék tehát mondjuk a 6.-9. megint csak 2-3 másodperccel gyorsabb a 10.-nél. Mivel ugye ki lett szűrve az első 5 így már a 6.-9. az első, azaz ők vernek a mezőnyre 2-3 másodpercet biztos "felvágás" miatt és nem azért mert olyan tempóra képesek. Akkor tehát az eredetileg 6.-9. is ki lesz "szűrve" mert felvágnak?

ki lesz a referencia? Úgy értem kinek az ideje lesz a mérvadó ami már nem felvágás ezért ő már nem lesz "kiszűrve"? Nem tévedek nagyot ha az egyik főszervező lesz a kiválasztott.

Ki találta ki ezt a bődületes f*szsságot?"

Szóval, ahogy ők mondják:
    "légy része a Racingzone jelenségnek!"

még1x bocs az offért
  • precise
    Eddig van a játékhoz kb 5-6 komolyabb mod, de már most nulla (0) olyan szerver van amire be tudok lépni.

Pedig annyira annyira egyszerű volna ezt megoldani, de nem a kurvakibaszott isi fosik mindenre.
  • Fehercsoki
    Telepítsd újra, gyorsabb mint megoldani a problémát.
  • lac coo
    Advanced fül alatt átírtam az elérési útvonalakat, de nem akar indulni, mi a trükk ? Természetesen mindent átmásoltam az másik meghajtóra .
  • lac coo
    No az új build-al most már jó a gumim :DDDD

Amúgy a Clio-ban nincs valami sper-diffi? Irgalmatlan alul kormányzott tud lenni, pörög az ívbelső kerék mintha muszáj lenne ...
  • lac coo
    Igen, nyilván nekem egyedi buildeket adnak, nálatok meg minden szép és normálisan meg van csinálva... ez van ! :)))
  • Laceee
    Én azon lepődnék meg, ha nálad valami normálisan működne...
  • lac coo
    Szép szép, kár hogy (egyelőre ?) csak látványelem a lufifizika. Nálam speciel a clio felnin megy versenyen ,akármit állítok :)
  • Rojales
  • Debilon
    ez volt a gond, köszi

a 15 sok volt, de hogy mitől állt át, nem tudom, beállítottam default-ra és most jó lett
  • Debilon
    egyenlőre PLR-ből, de megnézem gameban is:

Vertical FOV Angle="0"
    Vertical FOV Degrees="15"
  • Alexease
    FOV mennyi?
  • Debilon
    van valakinek tippje mi a szar lett ezzel az update után?

a nézettel van a bajom, annyira előre lett hozva, hogyha teljesen hátratolom az ülést akkor is nagyon közel van a kormányhoz, előtte tökéletesen jó volt

• zolee145
    Szerintem sincs semmi baj vele. Ha mindent bekapcsolnak, és probléma- meg akadásmentesen működni fog akkor mindent tudni fog amit kell neki. Utána jöhet a modolás.
    Ami még fejlesztést igényelne az egy jó törésmodell, de gyanítom ahhoz kicsit mélyebbre kellene piszkálni a programban.
  • cselt
    Szerintem igazából a tartalommal és a "fícsörökkel" nincsen probléma, csak ezek a hibajavítások kellenek, hogy a sok bugot kiírtsák belőle és akkor lehet olyan sikeres mint az előd volt.
  • Fehercsoki
    Hát kicsit többet vártam volna 2 hónap után, de tényleg eddig is jó volt.(azért jöhetne az aquaplaning plusz a szélvédőn az esőcseppek, bár esőben úgy se nagyon autózok)
  • Alexease
    De legalabb csinalnak valamit;) Igaz, ennek a fele hibajavitas, de ez nem megy mashogy. Latszik hogy a regi cucchoz 3-4 ev alatt hozzadrotoztak az ujdonsagokat, es most, ahogy kell, a beta alatt letisztazzak;) Ezert beta;)
    Nagyon nagy ujdonsag vagy fejlodes ebbe mar nem lesz, ami benne van OK, az lesz egyre jobb.

Mivel nem tudni mit jelent a vegleges allapot, addig jo amig igy rendszeresen jonnek a nagyobb update-ek, es nincs bejelentve hogy kesz;) Mert ha egyszer kesz lesz, utana mar patch-nek hivjak, ami nem 1-2 havonta fog jonni, hanem 3-6 havonta, ha nagyon fontos;)

Mar regen nem nezegetem modolas szempontjabol, de remelem lassan mar hasznalhatobb, megbizhatobb lesz, es komolyabban ra tudnak allni a megmaradt modderek a tartalom keszitesre, mert hiaba lesz egyre jobb a progi, ha nincs hozza igazan nepszeru tartalom is.
    Bar nekem tetszenek a gyari cuccok:) De azert egy fullos Historic-GT 2.0-nak orulnek;P
  • cselt
    szépen, de leginkább lassan fejlődik ez a dolog :)
    Kipróbáltam a Cliot, szerintem nagyon szuper lett, tök jó volt vele menni, kár hogy a nyitott szeró az nyitott szeró és sok a dinka.
  • lac coo
    Én szentül bíztam benne, hogy legalább a saját pályáikat kitolják mostanra ( Toban, Brianza, stb ...)...
  • Fehercsoki
    Igen ez az a hír.(ennek is csak az első fél mondata szól a következő buildről)
  • Fehercsoki
    Már tesztelik a következő buildet.(Facebookon írták ki)
  • zolee145
    Nem hiszem, hogy bárki is mérges lenne. Mindenki tudta, hogy a béta folyamatosan változni fog. Ez velejárója a bétának. Így nem lehet modderkedni, mivel szabadidejében senki sem szeret potyára melózni, márpedig a változások miatt sok potya meló lenne.
    Szóval most várakozás van, és próbálgatják az emberek mit lehet és mit nem. Legalábbis akikről én tudok.
  • lac coo
    Konkrétan ember nincs a földön aki így ug... nekem, hát még egy Iracinges Tibi !!!! ( Azmegki...? )
    Gondolom ez egyenes beszéd ! :)
  • Adam Jonas
    Nem bántásként írom, de ha Tibi ilyen stílusba ír neked vissza, akkor lehet, hogy neked is el kéne gondolkodnod 1 kicsikét. :)
  • Fehercsoki
    Majd lesz, csak most mérgesek a modderek mert folyamatosan változik a játék, szinte buildenként kellene újracsinálni a modokat.(legalábbis én ezt hallottam, de az első részhez is volt sok minden, lesz ehhez is minőségi cucc az biztos, arra meg nagyon kíváncsi vagyok, hogy AC alá milyen szintű modokat pakolnak majd)
  • lac coo
    Szerintem is. Engem nem érdekel milyen a kerékvető vagy ilyenek.Itthonra, játékra teljesen jó .Csak volna ilyen minőségben vagy két tucat :)))
  • Fehercsoki
    Szerintem a modderek által készített pályák (pl: Sebring, Mid-Ohio) kifejezetten jól sikerültek.(persze összehasonlítani nem tudom az eredetivel)
  • lac coo
    Amúgy megy a vita a laser pályákról, nem hogy olyan, de leginkább semmilyen pálya nincs rF2 -höz ! :)

Szóval nagyon jól jönne néhány tucat mezei, hagyományos is :DD
  • hondash3
    Nem tudok. XD
    Örülök ha nem látom.