| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nekem igazabol tetszik (rF2), mert valoban jo lett (hangok, fizika, gumi, ffb), es osszessegben sem rossz (a dinamikus napszak a dinamikus idojarassal), csak sajnos valoban elegge barkacs;)
Ezt a Clio-t is teljesen jo vezetni. A latvannyal sincs gondom, verseny kozben, cockpiotbol, ugy hogy kozben folyamatosan minden valtozik, teljesen hasznalhato.
24h versenyt "szoktam" menni (60x, 24 perc:P), random idojarassal (2-4x valtozik a futam alatt) hatulrol indulva, ~10 AI-val a 50-60fps meg van (4 generacioval korabbi a videokartyam).
Azert eleg fun volt a mai futamom is: szakado esoben indultunk delutan, aztan elcsendesedett, kesobb elall, el kezdett felszaradni. Naplemente, ismet szemerkelt. Besotetedett, onnantol szaraz. De ejfeltol ismet hirtelen szakado eso hajnalig, onnan gyenge eso, es delutan ismet felszaradt;)
Csak ahogy irtam barkacs...
A Clio-t most adtak ki, es van 1-2 erdekesseg. A lampak nem vilagitanak, rajtuk a glow eleg gagyi. Szelvedo effekt meg nincs, igy ablaktorlo sem. Vagyis felig-meddig. Cockpitben valami arnyekszeruseg vibralt jobbra-balra, ami kesobb kiderult, hogy az ablaktorlo, amit csak kivulrol, hatulrol latni:)