| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
precise #3835 Sajnos a te példád rossz. Rávetítem a te példádra az isi módszerét ahogy én látom:
.... De sebaj, mert lakbért nem kérnek, ameddig próbálgatjuk a szobákat, de ugye azért a házat illik kifizetni.:)
Itt ugye van egy hiba. Egy házat vagy bérelsz vagy megveszed. (kivéve iRacing :D )
"Beköltöztünk, megvan amit akartunk. De hol az ablak? Mikor lesz már meleg víz? És a kábeltévé? Szeretnék parkettát, meg vízágyat, meg a hálószobába két maláj kurvát.
Majd eltelik egy hónap és elkészül az ablak. "Hádde mester urak, és a többi?" ... mondtuk, hogy nincs kész."
Itt pedig a másik hiba. A te példádban nem mondtak időpontot a készítők ezért nincs is gond, nekik van igazuk. Az isi azonban azt mondta, hogy vegyétek meg és félév múlva kész lesz. Ehelyett még infókat sem adnak.
Ha nem mondanak időpontot nem biztos, hogy megveszem első nap amint megjelenik a béta. Ennyi erővel kiadhatják 10 év múlva is fél év helyett. Mi a különbség fél év csúszás vagy 10 év csúszás között a te látásmódodban, mert látszólag semmi.
De az is lehet, hogy holnap megjelenik és feleslegesen rinyálok. Én tényleg csak annyit kérnék szerintem nagyon jogosan, hogy ha már nem azt adják amit mondtak legalább indokolják meg miért késnek.
Nem tudom menyien vették meg, de szerintem abból simán tellene 1-2 plusz emberre aki besegít a fejlesztésbe 1-2 hónapig.