• Alexease
    Lehet hogy a hatterben modoljak (remelem:P), csak mivel beta, fel kesz, sok hibaval (legalabbis az elejen volt gond boseggel), folyamatosan valtozik, nem alltak ra annyira, egyelore nem eroltetik.

Multkor is irtam, nekem a HistoricGT 2.0 boven eleg lenne hozza:) Bar ahhoz kellene azert 1-2 tucat palya is;))))

Az ISI tuti nem fog semmi "jatekosat", rendszert, hatteret beleepiteni, sem kidolgozott, komplett sorozatokat, sem karriert, se semmit;)
    Egy megfelelo minosegu, jol modolhato alapot/rendszert igertek, "boseges" bemutato/alap tartalommal. Ennyi.

Ha rauntak a komolyabb, idomilliomos, profibb modderek, vagyis nem lesz az rF1-hez hasonloan osszeszedett, egyseges, teljes F1, GT, GTR2, GTL, Race, HGT, Shift stb. MOD/konvert, de foleg rF2-hoz illo palyak, akkor bukta az egesz.
    Fel ev mar eltelt, mod meg nincs, es palya is csak 1 van, ami hasznalhato...

Nem tudom, hogy a CARS igazabol hogy mukodik, de ha a magasabb (dragabb) hozzaferessel rendelkezok csinalhatnak cuccot hozza (gyanus jonehany auto es palya), foleg a nyereseg remenyeben, akkor nehany modder atpartolhatott oda is;)

Es telik az ido, valtozik a vilag es vele egyutt az emberek (foleg oregszenek, van mar jobb dolguk is:P). Akik nagyon modoltak, azok mar 5-6 eve csinaljak. Akik meg nagyon-nagyon, azok mar 10 eve;) Ez mar fel generacio;)