| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nem trollkodás. Csak megállapítás, ne támadásnak vedd. Itt először csakis arról volt szó, hogy megemlítettél egy bizonyos sebességet, ami felett egy F1-es autó akkora leszorító erőt generálna, hogy fejtetőn is tudna haladni anélkül, hogy leesne. De ugye a leszorítóerő függ a szárnyak állásától. Ezt hiányoltam, hogy ezt hagytad ki, ettől még nem vagyok csökkent képességű, bár figyelemre méltó az emberekhez való viszonyod.
Ez ugye inkább téged jellemez, nem az én gondom.
Értsd: nyilván kisebb szárny mellett nagyobb sebesség kell ehhez a művelethez, és fordítva, ezért nincs értelme ilyenekkel dobálózni, hogy 183.45 km/h felett már működne a dolog. Vagy ha konkrét sebességet írsz, akkor írj konkrét szárny állást is. De mivel ez mind elmélet, és abszolút nem bizonyított, ezért nem értettem, hogy miért támadsz rám ily bunkó paraszt suttyó módon. Bár így csökkent elmével ha már képletet nem hozok magammal, nem is lehet igazam? Pedig logikusnak tűnik. Nagyobb szárnyal kisebb sebesség is elegendő ugyanakkora leszorítóerő eléréséhez, mint kis szárnyal.
Én értem, szerintem érthető, de részemről téma vége. Csináljatok egy pályát BTR-ben, aztán próbáljátok ki.