• Batmanci
    AI-t azért nem lehet megcsinálni, mert minden egyes autó pilótájához egy emberi agyat kéne reprodukálni.
    Ha belegondolsz, foglalna egy kevés helyet. Néhány ugyan mogyorónyi helyen is elférne, de az az AI szintjén is lenne. :)

@Emerico!
    Nagyjából nálam is így néz ki. Nem mondanám, hogy tíz autónál többet elbírna ilyen beállításokkal, de egyedül nincs gond. De nem is Monacoval van problem.
    Malájziában - Monacoban is egy kicsit -, ahol nagyon széles a pálya az arányok szörnyűek. Ültem Hill (nem akarok hazudni, de úgy rémlik Graham Hill 67-es autója volt) autójában, a monacoi autómúzeumban még a 80-as években. (nem figyeltek annyira a múzeum őrök) Szinte bele tudtam ugrani. Nem messze tőle ott volt Prost, 1983 VB-i autója, a 90/180-as testemmel (az első szám a kiló) meg sem próbáltam volna beleülni, mert vagy nem férek bele vagy beszorulok.
    Lényeg: kábé másfélszer akkora volt Hill 67-es autója, mint Prost 83-asa.
    Ehhez képest már vezetés közben is érezhetően el van méretezve a kocsi. Visszajátszást már nem is akarom említeni. Mintha gokart lenne egy 60-as F1-es autó. Legalábbis az én szememnek.
    (Ha nem leszek lusta, szkennelek egy-két képet. Már ha megtalálom)