• Batmanci
    Semmilyen polémiába nem akarok belekezdeni, mert egy dologról beszélünk. (Nagyjában)
    De egy példa arra, hogy évente fizetsz.
    Az rF1-hez egy évig könyörögtem az ISI-nek egy rohadt aktivációs kódért.
    Ugye 5 volt évente. Nálam másfél év min. egy vindóz. Most már több is.
    Összesen kettőt használtam el, de azt is véletlenül, 'asszem.
    Nem is volt gond, küldtek ezek nekem kódot, de mindig azt amit nem fogadott el. Egy éven keresztül. Hát max. megvenném a fullt, 'oszt kapufa.
    Igaz, hogy rengeteget változott az online "ügyintézés", de belőlem kiirtották a kedvet hozzá. A csalókról nem is beszélve. Olyat még találtak fel, amibe ne tudott volna valami köcsög belenyúlni. Hogy kit ver át, hát, az egy nagyon érdekes kérdés, mert Monacóba 58 másodperc alatt körbemenni akármivel - ebbe a helikopter is beletartozik, mivel fordulni is kell ám - kissé elgondolkodtató. Ja, szakadó esőben.
    Rejtő jut az eszembe, mikor arra játszanak, kit tudnak megfogni, hogy nem csal.
    Egyszóval, meglátjuk mit hoz ez az év. Itt most nagy áttörések lesznek.
    Megváltoztak a lehetőségek. Nem akarok a Skyrimmel jönni állandóan, de az a motor kurva sokat változtatott a játékiparon. Nyilván, a már kész projekteket nem fogják kidobni - bár lehet lesz olyan is -, de 'asszem elgondolkodtató a jövőre nézve. Már csak meg kell élni, és itthon az sem lesz egy egyszerű feladat.