• unrealnoise
    ha az ISI kicsit komolyabban gondolta volna, szvsz jobban tette volna ha az rFactor2-vel vagy egy új projekt alatt (rF helyett) egy CARS szerű cuccba invesztál. Sokkal több pénz, jobb rajta dolgozni, meg minden királyság ami vele járna.

Mi a gond szvsz? Az, hogy szép, hogy elakarják majd akni a fejlesztett rF2 motor alapját, el is tudják majd ennek-annak, DE egyre több fejlesztő dolgozik saját motorral, illetve annak kifejlesztésén.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy több jelenleg éledező projekt az rF1 motorját használja, nah most ők nem hinném, hogy újra megvennék az rF2 alapját, mert már így is szénné hegesztették az egyeset, azaz pl. a CARS esője, úgymond "saját fejlesztésű eső" lesz.

Ezzel a jelenleg is futó, fejlesztés alatt lévő online/offline szim projektekkel az a bibi, hogy telítődik a piac. mondok egy példát. ha a CARS jól sikerül (fizikára is), akkor pl. mire ismét tető alá hoznának valami jobb projektet az rF2 motorjával, elég nagy előnyben lenne az SMS fejlesztése. Engem pl. ha a CARS hozna egy komolyabb szim fizikáját (körítéssel, grafikával, közösségi bizbaszokkal nem lesz gond), akkor kábé nem fog érdekelni fizetős szinten semmi sem (GTR3, rF3, meg bármi más), max szemmel követem majd a játékvilág történéseit.

Értem én, hogy a Proval keresnek nagy lét, csak kicsit vicces számomra, hogy egy SMS "önerőből", kiadói támogatás nélkül lehet megcsinálja a tutit egy tuningolt rF1-ből, míg az ISI alig kaszálhat a saját játékával. És mint mondtam, szerintem a motort sem nagyon fogják tudni nagy tételben értékesíteni, szerintem még az rF1 engine eladásait sem fogják elérni.

persze kívülálló vagyok, és ez csak egy szubjektív gondolatmenet.