| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nem azt mondtam, hogy hülye vagyok, a Putyilov gyárból és ide lőjetek.
Összehasonlítottam, pár, ill egy szimmel, ami számba (nem nyelem le) jöhet, mert az rF1 az ehhez sehol. Honnan tudom? Utána néztem, sőt ki is próbáltam. Ugyanis rövid ideje - kébé öt év -, nem veszek meg semmit, amit előtte ki ne próbáltam volna.
Amit az rF2-nek tudnia kéne, lehet, hogy fogja. De - és itt felhívnám szíves figyelmedet arra, hogy nem azt írtam, megjelenés után újra meg kell majd venni -, mivel azt olvastam róla több fórumon, hogy a további összetevőkért is fizetned kell majd x összeget - nevezzük déelcének vagy modnak -. Erre tettem fel azt a kérdést, "erről mit tudtok"
A dobozosról meg annyit, hogy nem azt kértem, hogy Te 50 oldalon fejtsd ki, miként tudok hozzá jutni. De hagy ne olvassak vissza, 'monnyuk 2000 háeszt, hogy megtudjam. Ha ez neked fáradság, akkor nem kell válaszolni. Majd fog olyan, aki ezt nyavajgás nélkül meg tudja tenni.
Azért, mert nem ismersz, még nem kell az ellenséget látnod bennem, mert leszóltam az általad nagyra értékelt, passz... valamit.
Bocsáss meg, hogy pegyhüdt ajkaimra merem venni szent szavaidat
"Majd ha kész lesz akkor kritizáld... és csak alapos indokkal, meg utánajárással...", de nekem Te ne csinálj programot. Főleg úgy ne, hogy - mint azt már fentebb írtam - nem ismersz, így nem tudod, hogy én utána szoktam járni, majd megnézem valóságtartalmát, és utána esetleg véleményezem, amennyiben kérdeznek. Itt, most én kérdeztem, és lapzárta előtt még saját, különbejáratú véleményem töredékét olvashattad.
Kritizálni is lehet, de nem az én stílusom leszarozni valamit, amibe mások több évi munkát "feccöltek".
Itt mondtam, hogy a külcsín jó dolog, de nem lehet vele nyerni. Volt kicsit lejjeb egy háesz, amelyben szerepelt a "szerintemfizika". Nos, a későbbiekben, lehet, hogy olyan modokért fogsz fizetni - mert fogsz. Legalábbis ezt tervezi jóbarátunk, az ISI -, amik ez alapján lesznek lemodellezve. Persze, ettől még lehet jó.
Hadd idézzem kedvenc hősömet, mert ő ezt már '76-ban megmondta, "A vélemény olyan, mint lyuk a seggen, mindenkinek van belőle!"
Ez egy vélemény volt. Az enyém. Márpedig egy béta szimet hasonlítottam össze, egy már több mint öt éves játékkal - amit megpiszkáltam egy moddal, és a GTR 2 tud változó időjárástól kezdve, változó napszakig, a gumi, 32 ponton érintkező felületén a kopást, etc... Igaz, a gumi nyúlását nem, de ha csak ennyi lesz a változás... -, és utóbbi győzött. Egyenlőre. (Meg nyugdíjat sem kell otthagyni érte, mert, már rég megvettem)
Dietrich meg majd remélem elárulja, hogy Bosco hogyan szerezte-szerzi be dobozos változatban.
@Dietrich!
A gépem most is ugyanaz. Már nincs korpa újra. Ezen, az rF2-ben elég sok minden fel van húzva, de nem estem hanyatt. Ha mindent kimaxolsz, akkor ha kettőbe nem is, de egybe beleszalad egy olyan gép, amin rendesen elmegy.
A fejmozgásérzékelő támogatás is benne lesz. Erre ígéretett tett a Natural Pointnak az ISI. (Na, ez csak 60 perec)
A lényeg, akkor is az, ha a full játék után, a különböző kütyüket meg kell venni - pl. pohártartó, piros festés a Lótuszra, kereső lámpa a Williams FW33-hoz -, akkor nekem ugyan nem kell. (Utálom, amikor le akarnak venni)
Akkor is számít egy szimben minden, és teljesen jogosnak érzem, az akkori véleményem. Ha, egy felsőkategóriás gépen nem képes fullba elmenni egy szim vagy játék, akkor igenis a fejlesztő bűne, nem a játékosé. Talán egyet értünk. (Lásd itt, Skyrim. Fogy is rendesen.)
Egy szimulátorban soha nem fognak olyat készíteni, ami mindenki vágyát kielégíti.
De lehet, hogy meg kell várni a GTR 3-at, és ki tudja, talán semmi különbség nem lesz a mindkét 2-höz képest. :)