• unrealnoise
    persze konzolt értem is, viszont C.A.R.S.-nál nagy hiba lenne, ha a fizikát "elcsesznék", nem törődének vele. A szimesek pénzelik őket részben most, és egyébként is, ők lesznek valszeg az első potenciális vevők, meg egyékbént is jó marketing szempontból majd azt olvasni, hogy ez igen, ez már tényleg szimuláció, ehhez képest a Forza meg a GT5 középszer... blablba. :) szerintem simán lehet jó szimet csinálni klassz grafikával. Pl. az rF2 sem lesz csúnya ha kész lesz HDR-rel meg mindennel együtt. Szóval nem feltétlen megy egyik a másik rovására, maximum kis mértékben, egy jó összhang, mindent folyamatosan fejleszteni és nagy siker is lehet.

Alex, LOL, de jaja, iracingben tényleg nincs semmi hangulat... :)
    pedig van ott pénz, nem értem mit izélnek ennyit rajta, be kellene föccölni még egy csomó pénzt a cuccba, AI, hangulat, dinamika, etc, és szinte biztos, hogy viszsahozna egy csomó pénzt. Jah és igen, árakat kellene csökkenteni... Mert lehet azt mondani, hogy kedvezményekkel olcsó, meg ligatagoknak, meg ilyenek, de túl van cifrázva.

kevesebb kedvezmény legyen, de azok átláthatóak legyenek, fixek, az árak meg jóval alacsonyabbak.

AI-vel úgy is nyerhetnének, hogy az ember kedvenc pályája XY, de ott nincs most futam amivel tolja, nem is lesz, így meg sem veszi... Ha lenne AI, gyakorolgatna rajta, elszórakozna = megveszi.

Tényleg nem okoskodás, de érthetetlen. Majd aztán észbe kapnak két év múlva, amikor a CARS már rég lelépte őket felhasználóbázisra, hangulatra meg sorolni lehetne még.