• Alexease
    Az iR-nel nagyon vaskalaposak, kompromisszum keptelenek.

Nem vesztenek semmit az AI-val: az elofizetes megmaradna, a palyakat, autokat ugyanugy meg kellene venni. Nem sokat rontana az online hasznalaton. A torzskozonseg megszallott, az igyis-ugyis online (is) tolna. Aki meg nem, az mar most sem hasznalja. Es mi tortenne ha a 10-20%-kal kevesebben hasznalnak online? Semmi, annyival kevesebbet kellene aldozni a sajat szerverek fenntartasara:)

En sem mentem vele mar online futamot nagyon regen. Se idom, se kedvem, de offline neha jokat korozgetek, tesztelek. Sajnos az idiota SR-renszer az en lehetosegeimhez hasznalhatatlan. Ha csak akkor mennek online, amikor kedvem, idom, lehetosegem van, tuti vagyok annyira szerencsetlen, hogy 4-5 futam alatt lenullaznak az SR-em;) Nem mintha szamitana, mert az csak ahhoz kell, hogy a hivatalos magasabb sorozatokon lehetssen indulni, de megis egy kizaro tenyezo. Idegesito.
    Az SR-rendszer azoknak jo (hasznos, hasznalhato, ertelmes stb.) akik rendszeresen, sokat mennek online (hotlap, qual, race), igy nagyatlagban minimalis, erdektelen az SR-valtozasuk.