• unrealnoise
    Igen, ha lenne AI már most is előfizető lennék iracingen...
    a GTR3 és rF2 meg CARS mellé állít, hogy itt mehetek hosszú futamokat, változó körülmények között, akkor amikor én akarok, annyi gyaksi után amennyi után én akarok, nincs para, hogy jajj, tönkreteszem mások versenyét etc. Ezt szeretem az AI ellen, már a tanulás elején is jó poén egy gyangépp AI-vel szórakozni. pláne, hogy full hivatalos szabályok szerint nyomhatom, X számú boxkiállással etc. iraing az esetek 90%-ban hotlap futam, ahogy mondtad. a külön szervezett heti két órás, fullos futamok más témák, de azért meg nem adok annyi pénzt, és egyébként sem érek mindig rá akkor, és akkor sem ott versenyzek ahol én akarok, azzal amivel én szeretnék... szóval nekem sz*r.

Dinamika tuti lesz az iracingben, pár éven belül, de AI? Hát nem tudom. az aktív felhasználóik nagyon ellene lehetnek, félnének, hogy csökkenne az érdeklődés az online futamok iránt. Pedig szerintem nem, sőt, egy csomó más mindenkit is újra aktív, előfizető taggá tehetnének.

Egyébként igen, az iracingnál annyira nem megy a parasztvakítás, hogy le merem fogani, még mindig csak az "új" pályákon van más égbolt az alap/régieken fogadjuk az a sablon van még... :D bár nah jó, nem gondolom, sőt inkább meglepődnék ha így lenne, de tényleg kriminális volt...

lehet ragozni meg minden, de az rF2 elég pöpec lett tényleg fizikára, FFB-t is kezdem megkedvelni... Viszont a C.A.R.S. ha nem fejlődik elég gyorsan az iRacing könnyen bedarálhatja azt a piacot, amit akár az iRacing is magáévá tehetett volna. Sőőőt. Tovább megyek. Ha tényleg annyira brutál, összetett rendszer lesz a C.A.R.S. alatt, és tényleg RBR szintű fizikával, akkor akár még át is lehet csalogatni onnan embereket, az időjárással, grafikával, dinamikával, körítéssel. Nem mindenkit, de meglehetősen sok embert, pláne a sokkal korrektebb árszabással.

C.A.R.S. akár a Forza és a GT5 ellen is mehet, sőt... fog is tudni menni, mert hát azért azok sem tökéletesek (körítésre sem (nincs mindenhol eső, vagy sehol sincs, és egyebek), fizikára meg pláne) ami szintén jó sok summa lehet akár. Bár kérdéses, hogy konzolra, hogy oldják meg ezt a grafikát, vagy butítanak kicsit mindenen, hogy dinamikus maradhasson a környezet, pálya...