| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #2558 Igazad van, egyetértünk. :) iR-t pont a statikussága és a rendszere miatt hagytam ott. :) és tény, hogy egy setup kevés hozzá, hogy végig gyors legyél, boxkiállásoknál is után kell állítani ezt azt, bár ott azért nem lehet mindent sec-perc megváltoztatni.
Oval meg jah, más tészta, bár az nem nagyon érdekel.
Egyébként van egy kurva jó dolog még az rF2-ben, nevezetesen, hogy az edzések, időmérők és futamok teljesen testreszabhatóak.
gondolok itt arra, hogy ha az futamon nem vagyok elég gyors, akkor ott lejjebb veszem az AI-t, viszont ha a qual könnyebben megy, akkor ott erősítek rajtuk.
Ez nem újkeletű probléma, GTR2-nél is ez volt, hogy beállítottam egy X százalékot a versenyhétvégére, és vagy a futamon voltak lasabbak tőlem vagy az időmérőn. és fordítva a qualon ugye. Szóval gyakran sehogy sem volt hiteles és élvezetes a hétvége, mert nem volt megfelelően belőve az AI, ezen pedig semmi beállítással nem lehetett menün belül hozzám igazítani. Itt elvileg ezt meg lehetne tenni, DE, hiába állítom az AI-t az edzés fül alatt, az mozog mindenütt. Ez remélem még csak egy hiba. Ki mit gondol erről?